Där rosor faktiskt dör

Ewa Klingberg 
Sandra har sommaren planerad och ser fram emot att åka på roadtrip genom ett härligt och somrigt Sverige. Resan tar dock stopp redan i Tranås där hon fastnar hos sin moster som har hamnat i knipa. Sandra bestämmer sig för att hjälpa till på begravningsbyrån Tranan och göra vad hon kan för att hjälpa till. Mindre

Sandra har sommaren planerad och ser fram emot att åka på roadtrip genom ett härligt och Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
Där rosor faktiskt dörSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175458601
Där rosor faktiskt dörSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175456058
Där rosor faktiskt dörSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175458564
Där rosor faktiskt dörSvenska - E-bok
ISBN: 9789177890058
Där rosor faktiskt dörSvenska - Pocket
ISBN: 9789177891604
Ewa Klingberg kommer här ut med en helt ny bokserie om begravningsbyrån Tranan. Boken utspelar sig i Tranås i Östergötland och Där rosor faktiskt dör är den första boken i serien.

Bokens huvudkaraktär Sandra hade sett fram emot och planerat en roadtrip genom Sverige under sommaren. Ödet vill dock annorlunda och hon fastnar i Tranås hos hennes moster som driver en begravningsbyrå. Här får man följa vardagen som begravningsentreprenör och hur man ska bemöta klienter i djup och svår sorg. Samtidigt som man sitter i en hårt pressad ekonomisk situation, ska hon få begravningsbyrån på fötter igen?

Ewa skriver humoristiskt och lättsamt om ett rätt sorgligt yrke som ändå inte behöver vara så tråkigt. Hon beskriver miljöer i en småstad på ett härligt sätt och får bokens karaktärer att vakna till liv och fyllas av värme. Att Ewa dessutom har egen yrkeserfarenhet från begravningsbyrå bidrar till att få boken att kännas verklighetstrogen. Boken är en riktig bladvändare och man vill bara slukas in i Sandras och de andras värld och bli en del av begravningsbyrån Tranan. Jag kan varmt rekommendera boken till alla de som gillar feelgood-romaner.