Härlig är framtiden

Bok av Ewa Klingberg
Det här är den sjätte delen i Ewa Klingbergs serie om Begravningsbyrån Tranan som drivs av Sandra tillsammans med moster Majken, men det är inte lätt när alla i personalen har olika idéer. Själv har hon flyttat ihop med sin Christoffer och hon hittar en mystisk portfölj som kräver sin förklaring.
3 utgåvor
Välj utgåva
Härlig är framtidenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177892311
Härlig är framtidenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177892298
Härlig är framtiden : Begravningsbyrån Tranan 6Svenska - E-bok
ISBN: 9789177894902
Det här är den sjätte och avslutande boken om begravningsbyrån Tranan i Tranås. Vi får fortsätta att följa Sandra, hennes pojkvän Christoffer och Sandras moster Majken i deras privata liv och livet på Tranan.

Jag har läst alla böcker i denna serie och det känns som att återkomma till sina vänner - tryggt och mysigt. Boken är lättläst med ett enkelt språk som gör att boken har ett flyt, man behöver bara luta sig tillbaka och njuta av att läsa om Tranan och alla karaktärer. Boken bjuder på kärlek, sorg, motgångar, utmaningar och relationer, en härlig blandning av livet i vardagen. Hela serien har varit en mysig och charmig feelgood läsning. Även om det är med lite sorg att lämna Sandra och de andra så känner jag att det kommit till ett bra avslut och jag kan tryggt lämna byrån och alla karaktärer med en skön känsla i kroppen.