Villa Havsbris

Bok av Caroline Säfstrand
Sophie ärver oväntat huset där hon har vuxit upp, Villa Havsbris. Huset ska säljas slår Sophie fast, men först måste det renoveras. Mot husrum och mat söker hon efter några som är villiga att hjälpa henne med renoveringen. Två månader ska det ta och tre personer flyttar in för att hjälpa henne. Samtidigt lurar fler hemligheter runt hörnet.
4 utgåvor
Välj utgåva
Villa HavsbrisSvenska - Inbunden
ISBN: 9789113097954
Villa HavsbrisSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789113098012
Villa HavsbrisSvenska - E-bok
ISBN: 9789113098005
Villa havsbrisSvenska - Pocket
ISBN: 9789113099545
Villa havsbris av Caroline Säfstand ✨

Detta var precis vad jag behövde, en snabbläst bok som är lättsam feelgood men inte bara rosa moln. En bok om att läka på djupet, hitta sig själv och finna frid i sitt förflutna för att kunna gå vidare. 🌸

Sophie ärver sig gamla barndomshem, kurhotellet Villa havsbris när hennes mamma går bort. Hon är fast besluten om att sälja huset vidare men först behövs det renoveras. Hon annonserar om arbetskraft i den lokala tidningen och kort därefter flyttar tre hjälpsamma personer in på kurhotellet tillsammans med henne. I takt med att huset förändras kommer det förflutna upp till ytan. Allt är mer komplicerat än Sophie först trott, och vad menar den döva grannen med alla lappar hon lämnar?