En mors bekännelse

A Mother’s Confession
Bok av Kelly Rimmer
I boken får vi följa Olivia och hennes partner David, tillsammans har de precis fått en dotter och alla förväntar sig och tror att de lever ett lyckligt liv. Olivia börjar dock dra sig undan från vänner och bekanta och allt mer ofta syns blåmärken på hennes kropp. En dag tar hennes man livet av sig och frågor börjar väckas till liv.
Olivia och David ser utifrån ut att vara det perfekta paret och när dottern Zoe föds är lyckan total. Men bakom fasaden har Olivia blåmärken på kroppen som hon döljer för sin omgivning. Davids mamma Ivy står framförallt David väldigt nära och är stundtals svartsjuk på sin sonhustru så när hon ser Olivias blåmärken vägrar så blundar hon för verkligheten. När David tar sitt liv slås båda kvinnornas liv i splittror, Olivia ska nu anpassa sig till sitt nya liv….

Har tidigare läst flera böcker av Kelly Rimmer och jag är verkligen såld på hennes böcker, hon har ett sätt att skriva som får mig i alla fall att fastna och dras med i de olika historierna. Till en början hade jag lite svårt att komma in i boken men när jag väl kom in i boken så kunde jag inte släppa den, jag sträck lyssnade. Boken är skriven från de två olika kvinnornas perspektiv Olivia och från Davids mamma Ivy, så kapitlena varvar mellan dessa två kvinnor historia. Denna roman handlar om relationer, sorg, hopp, kärlek, tragedi och hemligheter med oväntade tvister och den var gripande och berörde mig starkt.