Inte ett ord

Run Away
Bok av Harlan Coben
Simon Greene, en vanlig New York-bo, får brottas med den värsta av världar när han upptäcker att hans dotter har ett drogmissbruk. Av kärlek till sin dotter Paige beslutar han att följa henne ner i helvetet där han får se saker han aldrig kunnat ana. En spänningsladdad bok om samtidsproblem och föräldrarkärlek.
Inte ett ord handlar om Simon Greene, vars dotter plötsligt försvinner efter att han sett henne påtänd på stan.

Han ger upp allt för att leta reda på henne, men fastnar mitt ett annat fall som vänder upp och ner på hela hans värld och gör så att han inte kan lita på någon i sin närhet.

Coben har en förmåga att skriva thrillers som gör att du hela tiden vill veta vad som ska hända och du har ingen aning om hur det egentligen hänger ihop.

Intrigerna är många, tvisterna likaså och du kastas hit och dit utan att ha någon aning om vad som egentligen händer. Något som jag i vanliga fall har svårt för, men i denna bok var det precis vad jag som läsare gillade.

Efter den här rafflande och spännande thrillern måste jag ta tag i resterande av hans böcker. ##harlancoben #läserjustnu #lästips #läsningpågår #läsning #deckare #deckartips #bookstagram #bookstagrammer #bokinstagram #älskaböcker #boktips #bokläs
En berättelse om hemligheter som döljer djupa sanningar. Hemligheter som inte får komma fram på något vis.
När Simon börjar leta efter sin försvunna dotter i New York knarkkvarter dras han in i en värld av ondska, girighet och rädsla. Historier som mynnar ut i flera avslöjanden och svaret visade sig finnas mitt framför ögonen.
En spännande bok som väver ihop historier som först inte verkar höra samman på ett överraskande stiligt sätt.
En spännande thriller som är lättläst och mycket svår att lägga ifrån sig. Boken har flera oväntade vändningar i handlingen. En beroendeframkallande thriller som jag sträckläste. Det här är bra bok av Coben, jag blev inte besviken, jag tycker om hans sätt att skriva.
Harlan Coben blev snabbt min favoritförfattare. Han skriver mycket bra och detaljerat. Man är fängslad från förta början ända till slutet!
Harlan Coben tillhör en av mina favoritförfattare. Ett måste läsning där jag sällan blir besviken på innehållet. Hans nya Inte ett ord är inte något undantag utan leverar välskriven och underhållande spänning på riktigt hög nivå. Det gäller att hålla i sig för de många oväntade vändningar som sker. Möjligen hade jag lite svårare att riktigt tycka om huvudkaraktären Simon men blir desto mer förtjust i privatdetektiven.
Lite annorlunda är att stora delar av historien utspelar sig i New York. Brukar ofta vara i ett vitt medelklassens förort. Men jag blir fast från första sidan och det är svårt att inte sluta läsa. För hur långt är man egentligen bereda att gå när de man älskar råkar illa ut? Mörka familjehemligheter och trasiga relationer är två ämnen som lyfts fram i denna lättläst och spännande thrillern.