Hjärtats tillfälligheter

Bok av Sofia Ymén
Emma är den som blivit kvar hemma i byn, och medan hon jobbar i sin pappas gamla lanthandel ser hon vännerna jaga sina drömmar, bilda familj och skaffa barn. När Beathan dyker upp på sin motorcykel, med sin charmiga accent och sina varma ögon, är hon fast besluten att inte bry sig om honom - trots att han är lika oemotståndlig som de skotska krigarprinsarna hon brukar läsa om i sina Harlequinromaner. Beathan bär på en sorg och stannar aldrig upp tillräckligt länge för att minnas. Men det är något med Emma som gör honom villig att bortse från de löften han givit sig själv. Frågan är vad som krävs för att han ska kunna gå vidare? Hjärtats tillfälligheter är den tredje boken om Österby, en charmig och rörande berättelse om att släppa taget om det förflutna och våga något nytt.
3 utgåvor
Välj utgåva
Hjärtats tillfälligheterSvenska - E-bok
ISBN: 9789150726879
Hjärtats tillfälligheterSvenska - Pocket
ISBN: 9789150943313
Hjärtats tillfälligheterSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176337943
Hjärtats tillfälligheter är en lättläst romance och precis sådär mysig som tidigare böcker i Österby-serien! Det är mycket mer fokus på laddningen och känslorna mellan Emma och Beathan än bara det sexuella, vilket jag uppskattade!
Även roligt med arkeologin som tog upp en rätt så stor del av boken, det kan jag faktiskt inte minnas att jag läst om tidigare i feelgood/romance.
Hjärtats tillfälligheter är den tredje och avslutande delen i Österbyserien. Boken är perfekt sommarläsning på stranden eller i hängmattan. En charmig och romantik feelgood med härliga miljöbeskrivningar; lite för tjatig emellanåt men överallt mysigt och lättläst. Rekommenderar varmt alla tre böcker i Österbyserien.
En fin och romantisk bok som jag tyckte om redan efter första sidan. Sen tycker jag mycket om Sofia som författare oxå.