Hemma där hjärtat väntar

Bok av Sofia Ymén
Klaras morbror har gått bort och lämnat sin veterinärpraktik till henne. I sex månader måste hon få det att fungera för att få sitt arv. Ska hon riva upp hela sitt liv i stan för att driva en klinik som knappt går runt - som dessutom ligger i Österby, byn där hon växte upp? Hon bestämmer sig för att ta chansen. Men uppdraget blir svårare än hon kunnat föreställa sig, inte minst eftersom hennes ungdomskärlek Axel finns där. Klara inser snart att hennes hjärta klappar inte bara för Axel, utan också för byn hon en gång kallade hemma.
Klara lämnar Göteborg och sätter sitt liv där på paus när hennes morbror dör. Hennes morbror har lovat henne full rätt till arvet om Klara i sex månader försöker få morbrorns gamla veterinärpraktik att fungera igen. Klara beger sig till sina gamla hemtrakter, Österby, där både praktiken och hennes gamla ungdomskärlek Axel finns. Klara brottas med sina känslor och upptäcker snart att hennes hjärta slår både för Österby och Axel.

En riktigt mysig feelgood-bok! Superlättläst & lättsam så det var bara att åka med. Mycket kärlek och lyckligt slut, precis som det ska vara. Problem uppstår men det mesta löser sig. Det låter dessutom så härligt; med ett riktigt liv på landet!
Klara får ärva en veterinärpraktik när hennes morbror Stellan går bort. Arvet är dock villkorat med att hon driver praktiken i minst 6 månader och Klara bestämmer sig för att göra ett försök. i byn finns hennes ungdomskärlek Axel och det visar sig att känslor finns kvar. Men vågar hon satsa, och är det rätt mot honom att ta upp relationen om hon bara blir kvar i sex månader?
En varm och härlig feedgood.
En bok helt i min stil! Spänning och kemi i en mysig mix. Lite dumma men nödvändiga beslut och en hemlighet som nystas upp allteftersom! Blir definitivt till att läsa de andra böckerna också
Hemma där hjärtat väntar är en bok där huvudpersonen, Klara är ensam testamentstagare efter sin morbrors bortgång. Ett villkorat testamente där Klara först måste driva morbroderns veterinärklinik i 6 månader i den småländska labdsbygden där hon växte upp, innan hon får ta del av arvet. Där finns också Axel, ungdomskärleken. Den som fick ett abrupt slut när Klara insåg att hon ville uppleva mer än vad den lilla landsbygden kunde ge.

En välskriven berättelse om kärlek, sorg och hemligheter.
Hemma där hjärtat väntar är en jättemysig romance med härliga miljöer och trevliga karaktär. Det tog lite tid för mig att komma in i historien men blev fast när jag började lära känna huvudkaraktärer Axel och Klara och andra runtomkring dem. .
En lättläst debut av Sofia Ymén om att hitta sig själv och hitta hem med ett oväntad avslut. Läsvärd bok som jag kan rekommendera varmt. Ser fram emot att läsa del 2 Det mitt hjärta slår för. .