Låt spelet börja

Bok av Christina Schiller
Angelique Molin behöver ingen. På egen hand har hon byggt upp ett framgångsrikt datorspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behövs kapital. Hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som behövs för att Angel Games ska kunna växa, och står plötsligt inför ett svårt val. Leo väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne vilket inte gör saker lättare. Är det värt att avslöja mer om sig själv än hon någonsin gjort, och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit? Leo är frustrerad. Angelique Molin verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande. Men han tvivlar på om han ska gå vidare med sin investering. Vad är det företaget försöker dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot. Medan gnistorna flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna, som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.   Christina Schiller är systemutvecklaren som blev sömmerska som sedan blev romanceförfattare. Bakom sig har hon tre böcker om invånarna i det fiktiva Forsberga, och här använder hon sig av sin tidigare erfarenhet inom databranschen för att skapa en unik setting för en het romans.
En bok jag tyckte mycket om. Början var lite rörig men blev snabbt bättre och bättre. Sen är Christina Schiller en av mina favorit författare
Rekommenderas för den som gillar romantik
Låt spelet börja är en feelgood med en twist. Handlingen innehåller kärlek och relationsproblem men också spänning som skapar en intressant läsning. Kärleken i boken är flammande och spännande, och man vet aldrig vad som kommer hända härnäst i karaktärernas liv.

Händelserna gick dock rätt snabbt fram och karaktärerna saknade lite djup. Generellt är Låt spelet börja en bra feelgood som jag kan absolut kan rekommendera om man gillar kärlek i en dramatisk miljö!
Angelique har på egen hand byggt upp ett framgångsrikt spelföretag. Nu har hon fått en ny spelidé och behöver kapital, hon får kontakt med Leo som vill investera i företaget. Efter hand så slår det gnistor mellan Angelique och Leo, men för Angelique blir det ett problem - ska hon berätta om sitt förflutna?

Den här boken gillade jag. Den är lättläst, korta kapitel - tummen upp för det och har ett bra driv framåt, jag fastnade i storyn direkt och sträckläste denna bok. Jag tycker att det är kul att boken är skriven från gamingvärlden, en värld och miljö jag inte läst från förut i alla fall. För mig var Christina Schiller en ny författare och jag kommer definitivt leta upp tidigare böcker och läsa dom. Det har var en bok i min smak med en härlig blandning av kärlek, intriger, spänning och hot.
Låt spelet börja av Christina Schiller.
Angelique driver sitt eget företag, Angel Games, med några anställda och ett stort ansvar. Företaget utvecklar spel till mobiltelefoner och datorer. Inför nästa spellansering behöver de locka in en ny finansiär, där kommer Leo in i bilden. Han har de ekonomiska medlen som Angelique behöver.
Tyvärr verkar någon vilja sätta käppar i hjulet för satsningen men också för den affärsmässiga relationen Angelique och Leo försiktigt försöker bygga upp. Mejl från okänd avsändare skickas med hot om otrevliga konsekvenser om samarbetet fortskrider. Dessa mejl får de båda parterna att misstro varandra men mejlen får dem också att komma närmare varandra. De söker stöd och lösning på hoten tillsammans. Hur ska de kunna hålla sig från attraktionen som sprakar mellan dem?
En bok med mycket information om dataspel, att hacka system och om att lita på varandra. Läsvärd och mysig i en ovanlig miljö!
"Ja. Ja. Ja. Hennes händer greppade tag om lakanet och hon lutade huvudet bakåt. Klotet inom henne exploderade och hon kunde svära på att hon såg stjärnor"

Angelique är en ung kvinna som älskar programmering och dataspel. Hon litar inte på någon och inte på sig själv heller. Hon har själv byggt upp ett dataspelsföretag som heter Angel Games där hon har några medarbetare som jobbar för henne. Hon får kontakt med en man, Leo, som vill investera i företaget och få det att växa. Men något pirrar till mellan dem två och frågan är om dem kan hålla sig på en professionell nivå och inte blanda in sina känslor. Något händer och Leo tvivlar på sin investering. Om det är värt det. Allt som tiden går så kommer det fram en och annan hemlighet kring Angelique. Hur kommer det sig att hon ligger på ett kallt golv med bundna armar?

Det här var en riktigt härlig bok som blev beroendeframkalland hos mig. Programmering intresserar mig så boken kunde inte passa mig bättre. Het romantik blandad med professionell hantering av datorer och koder. En bok jag varmt kan rekommendera er bokvänner att läsa
Låt spelet börja för mig lite av en besvikelse då jag älskat hennes tidigare böcker. Jag fastnade inte alls i denna. Vilket kan ha att göra med att jag inte alls är insatt i gamervärlden. De romantiska scenerna var det däremot inget fel på.
Låt spelet börja är en roman som utspelar sig i spelbranschen, en miljö som är mansdominerad och där kvinnor har svårt att ta plats. Det är en miljö som sällan figurerar i böcker och det är kul att bekanta sig med en ny miljö. Det märks att författaren har egen erfarenhet från denna värld, kulissen och upplägget med jobbdelen känns trovärdig. Berättelsen har egentligen alla förutsättningar för att bli en riktigt hit med den starka och intressanta karaktären Angelique i huvudrollen, men för mig när den inte riktigt dit. Berättelsen känns lite ytlig och stundtals forcerad och jag blir inte berörd av den på det sätt som jag önskat. Kanske beror det på att spelvärlden är en helt främmande värld för mig och jag har svårt att relatera till den. För övrigt är det en lättläst bok med korta kapitel och bra driv framåt och mot slutet triggas spänningen upp när det förflutna börjar krypa allt närmare. Låt spelet börja är trevlig läsning för stunden!
En gripande romance i en spännande miljö!
Låt spelet börja är verkligen en bladvändare att försvinna i! Det gick väldigt snabbt framåt och jag sögs in i deras liv. Angelique är en smart och tuff kvinna som kan hacka vilken dator som helst. Det blir lite härligt nördigt med denna miljö och jag hoppas att Schiller kommer att återkomma till detta i framtida böcker.
Då jag läste att den skulle handla om dataspel så var min första tanke-- ohhh nej inte massa tråkiga data & teknik termer & krafs som man inte förstår sig på. Men ack vad jag blev lurad. Den är inte alls tråkig & inga konstiga termer iheller. Den är intressant, härlig o spännande. Gillar det enkla raka språket som fångar upp en och inte kräver så mycke. Utan bara ger en läsar njutning. Avslappnande. Gällande det estetiska så riktigt fräch utsida som får en att tom känna värmen. Gillar bokens storleks format. Textens storlek o mängd per sida tilltalar mig otroligt mycket av någon konstigt anledning.
Kan rekommendera denna boken. Riktigt trevlig läsning.......