Sonjas sista vilja

Bok av Åsa Hellberg
En härlig, romantisk komedi om tre kvinnor i femtioårsåldern som rycks upp från sina liv och tvingas börja om på nytt under mycket ovanliga omständigheter. Sonja Gustavsson hade aldrig varit en särskilt vanlig kvinna. Hon hade inte heller planerat att dö mitt i Farsta centrum, men om hon vetat att det var där det skulle ske hade hon inte haft något emot det. I hennes testamente hade hon däremot planerat allt för sina väninnor, Maggan, Rebecka och Susanne, som chockas rejält av hennes död. De får dela på allt - alla miljoner och alla spännande investeringar. Men först måste de uppfylla vissa villkor ... Vill och kan de göra Sonja till viljes?
Det här är en helt underbar bok om vänskapen mellan fyra kvinnor som är mitt i livet. En vänskap som sträcker sig in i livet efter döden.
Miljardärskan Sonja lever visserligen ett dubbelliv där hennes bästa vänner Rebecca, Susanne och Maggan inte vet att hon är så rik utan tror hon är en framgångsrik konstnär. De känner inte heller till att hon är dödssjuk. Medans de umgås och delar allt annat i livet skriver Sonja sitt testamente som kommer att förändra vännernas liv.
Underbar, varm och rolig bok om en stark innerlig vänskap mellan fyra olika kvinnor. En feelgood som verkligen är värd epitet och som ger en en varm känsla som varar länge och som så väl behövs i år. Nu ska jag beställa de andra böckerna och se hur väninnorna tar hand om sina arv
En varm berättelse som är lätt att dras med i. Skönt med lite medelålders karaktärer som man kan relatera till. Bra beskrivning av omgivningarna så man kan se det framför sig. Älskar böckerna om Sonja och hennes väninnor!
Boken handlar om tre väninnor som just förlorat den fjärde i sjukdom. De utgjorde en trygg och härlig kvartett medelålders damer som stöttade varandra i vått och torrt. En tid efter Sonjas bortgång blir de tre kallade till en advokat som läser upp Sonjas testamente. Ingen av dem hade en aning...
Lite förutsägbar feelgood-bok, men som ändå är spännande pga att man vill veta vad som händer kring arvet... och Sonjas twist på det hela.
sonja hade inte planerat sin död men i övrigt hade hon planerat allt. Henens tre bästa väninnor fick ärva henne men med villkor som de måste uppfylla. De ärver verksamheter ute i Europa och man skulle kunna tro att det skulle splittra dem, men icke. Sonjas sista vilja ger dem anledning att fördjupa sin vänskap ytterligare.
En härlig romantisk komedi som ger mersmak till att läsa mer av Åsa Hellberg.
Första boken i serien om Sonja, Susanne, Maggan och Rebecka - fyra bästa vänner. I den här boken dör Sonja och hennes vänner ärver henne. Men det är inte superlätt för Sonja har planer för vad som ska ske med vännerna efter hennes död...

Helt underbar bok! Det här är verkligen feelgood för mig! Jag vill också vara med i det här kompisgänget! Rekommenderar varmt de här böckerna till alla som vill gå runt med en må-bra-känsla!
En fantastisk bok om tre väninnor som förlorar den fjärde väninnan och vad dom får "ärva".Äventyr utan dess like.
Boken handlar om fyra väninnor i femtioårsåldern. Sonja avlider plötsligt och helt oväntat. Rebecka, Maggan och Susanne blir kallade till Sonjas advokat. Där får de veta att Sonja var en mycket förmögen kvinna och att hon nu lämnat allt till sina vänner. De måste dock uppfylla vissa villkor. Detta innebär att de helt får ändra sina liv. De hamnar i bl.a. London och Paris där de kommer in i hotellbranschen. Kärleken kommer även in i deras liv. En mycket fängslande bok, kan sträckläsas. Det kommer ytterligare två böcker om väninnorna.
En av de bästa feelgoodisarna jag läst. Världsomseglande resa med humorn, kärleken och livet hand i hand.
Underhållande och rolig om Sonjas sista vilja som skickar hennes tre väninnor ut på äventyr runt om i Europa.