Den som haver barnen kär

Viktoria Höglund 

Ett barn försvinner plötsligt och spårlöst under en skogsutflykt med förskolan. Polisen larmas och letandet pågår länge utan resultat. Sedan försvinner ytterligare ett barn och polisen undersöker om det kan ha något samband med det tidigare försvunna barnet. Psykologen Malin på företagshälsan får i uppgift att hjälpa förskolepersonalen genom krisen.

4 utgåvor
Välj utgåva
Den som haver barnen kärSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188725417
Den som haver barnen kärSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188725431
Den som haver barnen kärSvenska - Pocket
ISBN: 9789188725639
Den som haver barnen kärSvenska - E-bok
ISBN: 9789188725424
Den som haver barnen kär av Viktoria Höglund.
Malin Dahl jobbar som psykolog och kopplas in för att stötta förskolechefen på en förskola där ett av barnen försvunnit under en utflykt. Snart har ett försvunnet barn utökats till flera försvunna barn och polisen har inte mycket att gå på.
Malin fortsätter att ha samtal med förskolechefen men även med en orolig förälder, en mamma vars son går på samma förskola som den första försvunna pojken. En eftermiddag händer det som inte får hända och även denna pojke försvinner.
Stefan, en av de ansvariga i polisutredningen har en personlig koppling till Malin, de dejtade i ungdomen vilket han återkommer till i tanken.
Malin själv är lyckligt gift med Niklas och de har tv små barn tillsammans. Men harmonin i äktenskapet lyser med sin frånvaro. Två trötta vuxna som vill prioritera sig själv framför sin andra hälft och barnen. Att Malin har involverats i ett besvärligt fall som tar stor del av hennes tid förstår inte Niklas. Men att Niklas riskerar att förlora jobbet har inte Malin koll på, hon har uppenbart inte heller koll på exakt var maken jobbar i företaget - en detalj som jag har svårt att förlika mig med men det kanske bara är uttryckt så för att öka missämjan...? Jag menar - om ni är gift bör väl parterna veta vart den andra jobbar?