Damen med bysten

Bok av Karin Brunk Holmqvist
Lovisas kära staty, en byst som hon gett namnet Helga Müller, blir högt värderad av Antikrundan som kommit till stan. Det dröjer inte länge förrän Edmund, en sol-och-vårare, försöker charma Lovisa men hennes närmaste vän Elvy fattar misstankar. Hemma i Hammenhög är det dock inte bara Edmund som har planer på att snärja Lovisa.
6 utgåvor
Välj utgåva
Damen med bystenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178352487
Damen med bystenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178352524
Damen med bystenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178352517
Damen med bystenSvenska - Pocket
ISBN: 9789178352500
Damen med bystenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178352531
Damen med bystenSvenska - E-bok
ISBN: 9789178352494
De 76-åriga väninnorna Elvy och Lovisa åker till Antikrundan, de träffar på olika sorters herrar och dricker rödbetsvin.
Jag skrattar till en del över hur tokigt det blir, precis som vanligt när man läser dessa böcker.
Böckerna är lättlästa, trevliga och lite tokiga. Jag rekommenderar att man läser alla böckerna man vill ha en stunds mys i soffan.
En varm och rolig bok. En bok full av charmiga och roliga karaktärer som kan vara igenkännande för oss som bor på mindre orter eller landsbygden. Karin är helt klart en av mina favoritförfattare. Man får le många gånger om när man läser hennes böcker. Helt klart läsvärd!
Småtrevlig och mysig bok om två äldre ensamstående väninnor som råkar ut för diverse äventyr på Österlen.
Även denna bok av Karin är helt fantastiskt rolig! Mycket bra humor. Lättläst och ger många fniss under läsningens gång.
Detta va en mycket underhållande bok som fick mig att skratta.Många härliga karaktärer som utspelar sig i underbara vackra Österlen.
Jag tycker att boken gav mig många goda skratt o var skriven på ett underhållande sätt. Säkert sånt som kan hända i en liten mindre ort.
Damen med bysten gav mig ett glatt leende på läpparna när jag läste den. Karin Brunk Holmkvist skriver så att det känns som att man är med. Att den utspelas i Hammenhög på Österlen gör bara det extra roligt då jag bor i krokarna. Jag gläds med Lovisa att bysten Helga Muller är värd så mycket och sen alla tokigheter som händer henne på vägen. Att Edmund försöker solochvåra henne, tanternas vänskap och att allt verkligen är Feelgood!
Har du inte läst nån av hennes böcker så börja med den första Potensgivarna, du kommer fastna!