Airfryer

Produkttyp

Airfryer som present

Jättebra presenttips! Jag har nyligen köpt airfryer och älskar den, använder flera gånger i veckan och rekommenderar verkligen .

Airfryer som present

Jag älskar min airfryer och använder den minst en gång i veckan. En perfekt present för någon som gillar matlagning och är sugen på lite nya prylar. Det bästa med airfryern är att det är så snabbt och smidigt att använda den samtidigt som det blir förhållandevis "nyttigt", iallafall nyttigare än att fritera. Det blir också en bra smak som påminner om fritering, speciellt när man gör potatis och liknande.

Airfryer som present

Ett utmärkt sött att tillaga god mat utan farliga fetter. Dock smakar det lika gott. Matlagningen blir enkel. Du kan tillaga både pommes frites, skaldjur, kött mm i den. Är ni många i familjen tjänar ni på att köpa en större, där mer kan tillagas på en gång.

Airfryer som present

Den perfekta presenten till den som älskar mat! Ibland kanske ohälsosam mat.. men till och med pommes frites blir nyttiga(re) med hjälp av denna. Då den kostar lite mer är det tacksamt att få eller ge bort då vi överlag är dåliga på att unna oss själva dyrare saker.

Airfryer som present

Perfekt present till den som vill äta hälsosammare. Mycket mat blir riktigt bra i denna, framför allt pommes. Men det går lika bra att baka sockerkaka eller att gör scones. endast fantasin sätter gränser.

Airfryer som present

Är perfekt för den som vill laga hälsosam och god mat. Jag skulle bli överlycklig för en så fin present

Airfryer som present

Potatis i alla former blir kanoners och jag älskar den här maskinen. JAg ska nu testa att fritera fisk för det har jag hört ska bli suveränt.

Airfryer som present

Ett smidigt och nyttigt sätt att få krispigt god frityr utan massa fett. Skulle själv önska mig detta.

Airfryer som present

Ger oväntat bra resultat, och mycket smidigt att använda när man slipper all olja! Finns numera även många produkter, såsom pommes frites som är gjorda för just airfryer, och då får man ett resultat likt "riktig" pommes frites. Svårare dock att fritera saker med frityrsmet

Airfryer som present

Smakar kanske inte lika gott som när man friterar men det är otroligt lika, speciellt när det kommer till pommes. Har även provat vårrullar och smakde till och med bättre i airfryern än någon annanstans. Känns även nyttigare att äta när man gjort det i airfryern då man använder så otroligt lite olja.