Renoveringsobjekten

Eli Åhman Owetz 
Susanne lämnar både sitt jobb och sitt äktenskap för att bryta ny mark. Hon väljer att starta eget som arkitekt och får ett spännande uppdrag i Roslagen där en konferensanläggning behöver renoveras. Men allteftersom arbetet fortskrider och hon lär känna grannarna i byn börjar hon tveka om uppdraget verkligen är rätt. Mindre

Susanne lämnar både sitt jobb och sitt äktenskap för att bryta ny mark. Hon väljer att Mer

2 utgåvor
Välj utgåva
RenoveringsobjektenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789150948646
RenoveringsobjektenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177190141
Renoveringsobjekten är den fristående fortsättningen på Eli Åhman Owets hyllade bok "Brevvännerna", som jag älskade! Här handlar det om Susanne, exfru till Erik i den boken. Hennes första uppdrag som frilansande arkitekt är att rita om en gammal nedlagd skofabrik till konferenscenter. Och, visar det sig, rita om en hel gata, där husens ägare vill riva och bygga nytt. Susanne flyttar tillfälligt in i den gamla nedlagda Konsumfabriken och blir undan för undan vän med invånarna i Grävinge, som orten heter. Hon slits mellan sitt uppdrag och lojaliteten med sina nya vänner. Dessutom blir hon lite väl fäst vid en femton år yngre man.
Det är mysigt och trivsamt, som alltid i Elis böcker. Ändå blir jag inte lika fast som i den förra. Kanske är det lite för förutsägbart.