Svärdh & Partners, #1

Falla fritt

Bok av Heléne Holmström
När Charlotta Kvist och Ignacio Vargas möts slår det gnistor från första ögonkastet. Men det visar sig att deras relation ska bli allt annat än enkel men de försöker mot alla odds. Är det verkligen klokt att blanda kärlek och affärer? Och vem kan man egentligen lita på när pengar är inblandade?
Holmström skriver om livet på advokatfirman och vi som läsare blir engagerade i deras liv. Med målande språk och spännande händelser vill man läsa vidare.

Det finns tre fristående delar i serien och i min mening är den tredje den bästa.
Falla Fritt har alla ingredienser jag söker efter i bra romance och inte nog med att författaren har skapat bara kemi mellan huvudpersonerna utan också mellan boken och läsaren.

Det tog några kapitel för mig innan jag föll pladask för denna bok och handlingen. Men den är helt klart läsvärd och en riktig bladvändare!

En bokpärla som innehåller romantik, känslor och sammanhållning även kampen för överlevnad och allt är värt att kämpa för.
Så himla härlig romance och otroligt kul att få följa arbetet på advokatbyrån parallellt. Läs de andra två i serien också, de är toppen!
Falla fritt
Är en mysig och härlig bok från första bladet till sissta bladet .de är även en bok som ja älskar att läsa .korta kapitel lagom text .. Klart läsvärd
Falla fritt av helene holmström är första boken i en serie
Charlotta Kvist arbetar som advokat på en stor och flashig byrå i Stockholms innersta. Där sliter hon för att visa framfötterna och hennes stora mål är att en dag köpa in sig och bli delägare. Men hennes kollega Oscar tar åt sig all hennes ära och glans och Charlotta får aldrig den bekräftelse som hon förtjänar av sin chef.

En dag får hon ett stort och komplext ärende på sitt bord och hon ser sin chans till revansch. Samtidigt så kan hon inte sluta tänka på den iögonfallande Ignacio Vargas som hon stötte ihop med på en bar. Det gick inte att ta miste på deras kemi och det slog fullkomligt gnistor mellan dem. Men när det visar sig att Ignacio arbetar på det företag som hennes ärende handlar om blir deras relation allt annat än simpel. De försöker hålla isär känslor och jobb men är det någonsin en bra idé att blanda kärlek och arbete? Speciellt om man ska sitta mittemot varandra i en rättssal.

Falla fritt är en feelgood-roman av författaren Heléne Holmström. Jag tycker att det märks att boken är författarens första utgivna då det hade kunnat vara ett bättre flyt i boken. Men berättelsen är fängslande och spännande vilket gör att man ändå fastnar relativt snabbt och vill sedan bara läsa mer. Jag tror att Heléne som författare kommer att kunna utvecklas enormt i framtida böcker. Jag tycker dock att författaren vågar närma sig känsliga ämnen på ett fint sätt och behandlar känslor med stor försiktighet.