Ett väldigt stort hus på landet

A Very Big House in the Country
Bok av Claire Sandy
Att hyra hus tillsammans på sommaren är ett mysigt sätt att umgås - eller? Claire Sandys nya charmiga feelgoodroman tar oss med på en semester vi sent ska glömma. Under en lång, het sommar i Devon delar tre familjer ett väldigt stort hus på landet. Familjen Herrera består av två trötta föräldrar, tre gnälliga barn och en promiskuös hund. Sedan har vi familjen Little: han är stenrik (trots två skilsmässor och fem ungar), hon är en skönhet, men kanske är receptet på ett lyckligt äktenskap något mer komplicerat än så. Sist ut är familjen Brown, som verkar märkligt nervösa i sällskap med andra människor, men ännu mer med varandra. Vid poolen blommar ny vänskap, vid Agaspisen börjar irritationen sjuda. Hemliga förälskelser tar form och hemliga cigaretter smusslas undan av tonåringarna, medan de vuxna börjar förlora hämningarna med hjälp av litervis av vitt vin - och kanske blir de lite för ärliga? Evie Herreras har tagit på sig mammarollen i sällskapet, men hon har något att berätta. Något som skulle kunna förändra allt i hennes familj. Men kommer någon annan att hinna före?
5 utgåvor
Välj utgåva
A Very Big House in the CountryEngelska - Okänt
ISBN: 9781447276258
Very Big House in the CountryEngelska - E-bok
ISBN: 9781447276241
Ett väldigt stort hus på landetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177712701
Ett väldigt stort hus på landetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177712770
Ett väldigt stort hus på landetSvenska - E-bok
ISBN: 9789177713289
Den här boken lyssnade jag på och hade lite svårt att hålla isär personerna i boken. Kanske hade jag tyckt mer om den ifall jag läst den som bok.
Jag har tyckt mycket om författarens böcker som tidigare getts ut på svenska, men dessa har jag läst och inte lyssnat på. Boken handlar om tre familjer som tillsammans hyr ett hus i Devon under en sommar. Givetvis uppstår vänskap, konflikter, irritation och förälskelser mm.