Ett väldigt stort hus på landet

A Very Big House in the Country
Bok av Claire Sandy
Att hyra hus tillsammans på sommaren är ett mysigt sätt att umgås - eller? Claire Sandys nya charmiga feelgoodroman tar oss med på en semester vi sent ska glömma. Under en lång, het sommar i Devon delar tre familjer ett väldigt stort hus på landet. Familjen Herrera består av två trötta föräldrar, tre gnälliga barn och en promiskuös hund. Sedan har vi familjen Little: han är stenrik (trots två skilsmässor och fem ungar), hon är en skönhet, men kanske är receptet på ett lyckligt äktenskap något mer komplicerat än så. Sist ut är familjen Brown, som verkar märkligt nervösa i sällskap med andra människor, men ännu mer med varandra. Vid poolen blommar ny vänskap, vid Agaspisen börjar irritationen sjuda. Hemliga förälskelser tar form och hemliga cigaretter smusslas undan av tonåringarna, medan de vuxna börjar förlora hämningarna med hjälp av litervis av vitt vin - och kanske blir de lite för ärliga? Evie Herreras har tagit på sig mammarollen i sällskapet, men hon har något att berätta. Något som skulle kunna förändra allt i hennes familj. Men kommer någon annan att hinna före?
Tyckte om den jättemycket! Trots att det egentligen inte hände så mycket, utan man får följa tre familjer på semester i ett stort hus på brittiska landsbygden. Med massa hemligheter, kärlek, vänskap, drama och upp och ned. Härlig och mysig <3
Den här boken lyssnade jag på och hade lite svårt att hålla isär personerna i boken. Kanske hade jag tyckt mer om den ifall jag läst den som bok.
Jag har tyckt mycket om författarens böcker som tidigare getts ut på svenska, men dessa har jag läst och inte lyssnat på. Boken handlar om tre familjer som tillsammans hyr ett hus i Devon under en sommar. Givetvis uppstår vänskap, konflikter, irritation och förälskelser mm.