Mellan djävulen och havet

Doggerland 3
Maria Adolfsson

Luna som är en världsartist är i Doggerland i hemlighet. Hon ska spela in en skiva för första gången på tio år. Hon är irriterande vacker och god och tjusar alla på festen som hålls efter inspelningen. Alla utom kriminalinspektören. Nästa morgon har Luna försvunnit. En annan kvinna faller samtidigt offer för en våldsman som brutaliserat staden. Kriminalinspektören ställs inför val som avgör skillnaden mellan hennes eget liv och död.

4 utgåvor
Välj utgåva
Mellan djävulen och havetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789146235132
Mellan djävulen och havetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176472972
Mellan djävulen och havetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178274277
Mellan djävulen och havetSvenska - E-bok
ISBN: 9789146236863
I Mellan djävulen och havet får vi fortsätta följa polisen Karen och livet i Doggerland. Precis som i de tidigare böckerna finns det en deckar-historia där vi följer Karens arbete som polis, samtidigt som vi följer hennes utmaningar i privatlivet.

Den här boken håller definitivt lågan uppe, både i polisens arbete och i de privata händelserna. Kapitlena är ganska korta, språket är lättläst men fyllt av innehåll och fina miljöbeskrivningar. Detta ger ett driv framåt och det är väldigt svårt att lägga ifrån sig boken!! Om du gillar spänning, ett bra språk, intressanta karaktärer och fantastiska miljöer, är det här en bok för dig. Har du inte läst de två första böckerna i serien, Felsteg och Stormvarning så gör det! Historien och karaktärerna växer för varje bok.