Konsten att höra hjärtslag

Art of Hearing Heartbeats : The international bestselling phenomenon
Bok av Jan-Philipp Sendker
Julias pappa försvinner en dag och spåren slutar i Bangkok. Flera år senare hittar Julia ett 40 år gammalt kärleksbrev. Hon bestämmer sig för att resa till Burma i hopp om att finna svaren på hennes pappas mystiska bakgrund och försvinnande. I Burma får hon ta del av en fascinerande och vacker kärlekshistoria.
Hjärtvärmande och vacker bok med så mycket kärlek. Fångade mig direkt med vackra beskrivningar av miljön och om människors kärlek.
Konsten att höra hjärtat är en magiskt vacker bok som träffade mig i hjärtat. Vi får följa med personer som älskar varandra djupt men livet får saker och ting att hända. Helt klart en av de vackra böckerna jag läst. Kärleksromanen är både dödlig och romantisk, men den handlar också om mod, tro och skrock, och inte minst relationer. Helt klart en klassiker alla borde läsa.
Julias pappa Tin Win försvinner plötsligt. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleks brev från en kvinna i Burma.
Hon åker till Burma och får träffa en man i byns tehus. Mannen berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna.

Jan-Philip Sendker fångar upp läsarens intresse redan efter första kapitlet,när jag läste denna bok kunde jag knappt lägga den ifrån mig.
Hans beskrivningar om samhället och karaktärerna var så berörande.
Rekommenderar starkt att läsa
Inte bara denna utan även hela Burma serien.
Konsten att höra hjärtslag är en mycket välskriven bok om en vacker kärlekshistoria. Den har ett fint budskap och ett oväntat slut..
Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en makalöst vacker kärlekshistoria. Den handlar om en otroligt stark kärlek mellan två personer. Kärleken övervinner allt annat, även om det till synes inte verkar så. Boken har sålts i över en miljon exemplar och hyllats över hela världen. Denna moderna saga är ett mästerverk som väver in drömmar, förhoppningar och förtvivlan.

Julia är dotter till den mycket framgångsrika advokaten Tin Win. Familjen, som består av Tin, två barn och en amerikansk fru, bor i New York. Julia vet ytterst lite om sin far och ju äldre hon blir desto mer nyfiken blir hon. Hon vet att han ursprungligen kommer från Burma, men han är mycket förtegen om sin bakgrund. En dag försvinner Tin Win utan att säga ett ord till familjen. Spåren leder till Bangkok, men längre än så kommer inte familjen. Åren går och till slut ger familjen upp hoppet. Plötsligt kommer Julia över ett 40 år gammalt kärleksbrev. Brevet är skrivet av hennes far till en kvinna i Burma. Detta är startskottet för en gripande kärlekshistoria och en förklaring till Tin Wins uppväxt och bakgrund.

Julia bestämmer sig för att hitta kvinnan som kärleksbrevet är adresserat till. Hon åker till Burma och tar sig ut på landsbygden. Där möter hon en värld som är mycket olik hennes egna. Vänliga människor berättar märkliga historier. Hon inser snart att hennes pappas uppväxt var något alldeles extra och att kärleken mellan honom och kvinnan i brevet var skriven i stjärnorna.

Konsten att höra hjärtslag är en otroligt vacker bok om överraskande livsöden. På ett mycket fängslande sätt vävs två kulturer och tidsepoker ihop och läsaren förflyttas till en främmande värld. Språket är nyansrikt och lättläst. Historien är lika tårfylld som den är fascinerande. En storslagen kärleksroman utan floskler.
Detta är en annorlunda skildring av en kärlekshistoria som utspelar sig i Burma. Historien börjar med en väl ansedd advokat i Amerika som lever med sin fru och dotter. Plötsligt försvinner han och efter en tid hittar hans dotter Julia ett brev som avslöjar en historia i Burma och Julia bestämmer sig för att åka dit och ta reda på vad som hänt och leta efter sin pappa och hon får reda på en helt annan historia om sin pappa.