Din tillgivna syster

Sebastian Avindell

Gabriel har flyttat till Ljungshed för att börja om. Med ett nytt jobb som sjuksköterska på Ljungsheds sjukhus har han börjat släppa in människor i sitt liv igen. Men personal på sjukhuset försvinner spårlöst och Gabriels efterforskningar får honom att inse att det inte är första gången. Historien tycks upprepa sig. Någonting gammalt och ursinnigt ruvar nere i den labyrintlika källaren. Det väntar på hämnd. Och det lockar Gabriel till sig.

Din tillgivna syster är en roman om skuld, hat och kärleken i dess renaste form. En historia om klassgränser och det mörka som finns inom oss alla.

Sebastian Avindell är född 1984 och är uppvuxen i Linköping. Han är yrkesverksam sjuksköterska, med en specialistexamen inom akutsjukvård. Din tillgivna syster är hans debutroman.

Mindre

Gabriel har flyttat till Ljungshed för att börja om. Med ett nytt jobb som sjuksköterska på Ljungsheds sjukhus har han börjat släppa in människor i sitt liv igen. Men personal på... Mer

2 utgåvor
Välj utgåva
Din tillgivna systerSvenska - Pocket
ISBN: 9789178852222
Din tillgivna systerSvenska - E-bok
ISBN: 9789178852383
Wow!! Wow!! Och wow en gång till!! Det här var ju grymt spännande läsning. Och läskig!! Boken fångar in mig, praktiskt taget. Jag skulle bara läsa ett par kapitel medan jag drack kvällste. Det gick sådär. Snart var halva boken läst. Sebastian Avindell har skrivit en riktig skräckis som skulle göra sig bra som film, tänker jag. Boken är lättläst med korta kapitel och språket är bra, bortsett från några språkliga missar, inget stort. Jag kan inte ge Din tillgivna syster annat än full kanna, ☕☕☕☕☕. Såå himla bra!! Läs!!