Härlig är framtiden

Bok av Ewa Klingberg
Det här är den sjätte delen i Ewa Klingbergs serie om Begravningsbyrån Tranan som drivs av Sandra tillsammans med moster Majken, men det är inte lätt när alla i personalen har olika idéer. Själv har hon flyttat ihop med sin Christoffer och hon hittar en mystisk portfölj som kräver sin förklaring.
3 utgåvor
Välj utgåva
Härlig är framtidenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177892311
Härlig är framtidenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177892298
Härlig är framtiden : Begravningsbyrån Tranan 6Svenska - E-bok
ISBN: 9789177894902
Om jag är sugen på en riktig feelgood, då är det Ewas böcker som gäller. Allt hon skrivit älskar jag.

Med risk att bli tjatig i mina recensioner av Ewas böcker men så här är det!
Som vanligt leverera Ewa en mysig, härlig och väldigt charmig bok i serien om Begravningsbyrån Tranan. Vi fortsätter att hänga med de härliga och lite udda karaktärerna som bildar kärngänget bakom Tranans begravningsbyrå. Ja, de har nästan blivit som min familj och jag njuter av att vara en av dem.

Ewa skriver med ett lätt och trevligt språk och beskriver både personer och miljöer på ett mycket skickligt sätt, jag kan se allt och alla framför mig när jag läser. Det är en mycket viktig detalj för mig i feelgoodböcker, den att person- och miljöbeskrivningarna funkar och ger mig möjlighet att se bilder.

Mitt omdöme:
Så grabba tag i den här härliga feelgood boken, kryp upp med i soffan, tänd ett ljus och njut.

Så marsch iväg och köp böckerna, sedan är det bara för dig att gotta ner dig och njuta.
Feelgood i toppklass och du blir inte besviken när du läser den.

En feelgood som har allt, Du skrattar, du förvånas och du MÅR BRA!

Ett tips: Läs böckerna i rätt ordning då du följer det härliga gänget och deras förehavanden på Begravningsbyrån Tranan.
Här ser du alla delarna i serien och under hittar du länkar till mina blogginlägg. https://bokprataren.blogspot.com/2020/10/harlig-ar-framtiden-begravningsbyran.html