Familjen Bridgerton, #7

En oförglömlig kyss

It's In His Kiss
Bok av Julia Quinn
Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. Den eviga ungkarlen Gareth S:t Clair har bråkat med sin far sedan dagen han föddes, och när han vägrar acceptera den brud fadern valt åt honom hotas hans arv. Gareths enda hopp är ett testamente skrivet på italienska - ett språk han inte kan. Hyacinth Bridgerton är kvick och karismatisk och säger alltid vad hon tycker. Dessutom kan hon italienska. När Gareth berättar om sin konflikt erbjuder hon honom hjälp. Vad ingen av dem räknat med är att få uppleva sitt livs mest perfekta kyss.
Härlig romance
Del sju av åtta i serien om familjen Bridgerton som utspelar sig i Londons överklass i början på 1800-talet. I denna bok ligger fokus på Hyacinth som är kvick både i tankar och ord och väldigt karismatisk. Ungkarlen Gareth har bråkat med sin far sedan dagen han föddes och pappan har satt sig i stora skulder och har lovat bort Gareth till enligt honom en lämplig brud men Gareth vägrar och riskerar nu sitt arv. Gareths enda hopp är ett testamente skrivet på italienska och där kommer Hyacinths kunskaper i italienska in.

Som tidigare böcker så dras jag med jag och njuter av att läsa dessa lättlästa böcker som är fyllda med kärlek, drama, sex, romantik och humor.
Det här är min favorit av de 8 Bridgerton-böckerna! Huvudkaraktären Hyacinths stora idol är lady Danbury, en fruktad dam inom societeten. Eftersom lady Danbury också tycker om Hyacinth har hon bestämt sig för att para ihop henne med sin dotterson Gareth.

Om du gillade de andra böckerna i serien kommer du älska denna!
Den sjunde boken i serien om syskonen Bridgerton för oss till Hyacinth som är minst sagt ovanlig. Med raka ord, tankar och besked vet Hyacinth precis vad hon vill och bangar inte för att ta för sig.

Tisdagarna spenderar hon med att läsa för stans tuffaste tant och när hennes dotterson kommer tillbaka till stan med dåligt rykte och allt börjar det språka rejält mellan dem.

Är det nu Hyacinth mött sin make? och vad är det för hemlighet som han döljer?

När han får sin släktings dagbok i arv så får Hyacinth hjälpa honom att översätta den från italienska och snart är de på jakt efter en gömd skatt.
Fortsättningen på Julia Quinns serie om familjen Bridgerton. Gillade historien om Hyacinth och Gareth. Den var lite mer äventyrlig än de tidigare. Jag tycker att serien är snabbläst, och att man verkligen fastnar i böckerna. Och vill veta vad som händer med resten av familjen. Nu ska jag vänta in sista delen som ska komma i februari 2021.