Familjen Bridgerton, #4

En oundviklig längtan

Romancing Mister Bridgerton
Bok av Julia Quinn
I den här, fjärde delen, i Quinns berättelse om familjen Bridgerton får vi följa Penelope Featherington som är hemligt förälskad i storebrodern till sin bästa vän. Men när Penelope får reda på Colin Bridgertons djupaste hemlighet börjar hon tvivla på att hon känner honom så väl som hon trott. Samtidigt har Colin tröttnat på hur omvärlden ser honom, men när han återvänder till London upptäcker han att allt har förändrats.
Colin's berättelse!
Efter att ha varit runt och rest i världen så kommer Colin hem till London.
Penelope Featherington har haft en hemlig förälskelse i Colin. Det är inget han vetat om.
Men när hon upptäcker en av hans hemligheter så börjar han prata mer med henne. Han ser en klipsk kvinna där bakom och de börjar inse att hon inte är den han sett henne som.

Julia Quinn skriver superbra och jag fångas precis som många andra av kärlekshistorien.
Jag såg fram emot delen om Colin och Penelope, den kändes given ganska snabbt. Men dessa böcker har blivit för mycket kaka på kaka och jag kommer inte orka läsa fler i följetongen just nu. Detta var de karaktärer man har fått lära känna mest och ändå hade historien inte mycket nytt att erbjuda.
Ytterligare en fantastisk bok i serien om Familjen Bridgerton, massor av kärlek och så mycket skratt, rekommenderas varmt!
Rekommenderas varmt! Om du tycker om historiska romaner får du inte missa serien om Familjen Bridgerton.
Rekommenderas för den som gillar historiska romaner
Detta är del 4 i serien om familjen Bridgerton. Colin är barn nummer tre i skaran av åtta barn. Penelope Featherington har varit hemligt förälskad i sin bästa väns (Eloise) bror Colin så länge hon kan minnas. Colin själv är mestadels ute på resande fot och upptäcker världen, när han återkommer till London efter en resa har mycket förändrats framförallt Penelope.

Gillar man att läsa om romantik som utspelar sig i början av 1800-talet i Londons överklass är dessa böcker fantastiska. Böckerna innehåller mycket kärlek, humor och är skrivna på ett rappt sätt. Perfekta böcker när man vill fly verkligheten och drömma sig bort bland lyx, kärlek, romantik och dramatik.
Underhållande och rapp, Quinns språk briljerar! Tappar dock farten mot slutet även om intrigen är god. Blir lite störd av kvinnosynen men boken skildrar ju å andra sidan en annan tid ☺️
Romaner när den är som bäst! Jag gillade kärlekshistorien mellan Colin och Penelope.
Lite förutsägbar emellanåt, men samtidigt tycker jag det är en del av charmen med romance- genren.
En gullig kärlekshistoria som jag uppskattade!
Colin och Penelopes bok, denna tyckte jag var riktigt mysig. Och har man börjat läsa serien vill man ju gärna fortsätta.