Drömhuset

Forever House
Bok av Veronica Henry

Hunters Moon är det ultimata drömhuset. Det ligger bredvid en porlande flod i Peasebrook Valley i Cotswolds, och har tillhört familjen Willoughby i över femtio år. Nu är det dags för mäklaren Belinda Baxter att hitta nya ägare. Men försäljningen av Hunters Moon öppnar dörrarna till en livstid av hemligheter. Och även Belinda blir tvungen att möta sitt förflutna. Veronica Henry är en av Englands mest omtyckta feelgoodförfattare. 2019 ger Printz Publishing ut hela tre fristående romaner av henne, en för varje årstid. Den första heter Familjereceptet, den andra Drömhuset och den tredje Hjärtats bokhandel.

Mindre

Hunters Moon är det ultimata drömhuset. Det ligger bredvid en porlande flod i Peasebrook Valley i Cotswolds, och har tillhört familjen Willoughby i över femtio år. Nu är det dags... Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
The Forever House : A cosy feel-good page-turnerEngelska - Pocket
ISBN: 9781409166573
DrömhusetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177711698
Forever HouseOkänt
ISBN: 9781409166580
DrömhusetSvenska - Pocket
ISBN: 9789177711704
DrömhusetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177711728
Nu är det dags för mäklaren Belinda Baxter att hitta nya ägare till Hunters Moon som är det ultimata drömhuset. Huset ligger bredvid en porlande flod i Peasebrook Valley i Cotswolds, och har tillhört familjen Willoughby i över femtio år.
Men försäljningen av Hunters Moon öppnar dörrarna till en livstid av hemligheter. Och även Mäklaren Belinda blir tvungen att möta sitt förflutna.
Boken följer familjen Willoughby och tar oss med till 1960-talets England fram till nutid och är en mysig och hjärtevärmande feelgood.
Drömhuset är en otroligt mysig och underbar bok!

I Drömhuset får vi följa nutidens Belinda, mäklaren som ska sälja huset Hunter's Moon, men också dåtidens Sally, Alexander och hans härliga familj som bor i Hunter's Moon. Det är riktigt kul att se hur allt knyts samman i boken.

Jag har tidigare läst Familjereceptet av Veronica Henry och den berörde mig otroligt mycket, den gav mig både glädjetårar och sorgsna tårar.

Författaren är väldigt duktig på att blanda kapitel från dåtid och nutid. De är enkelt att urskilja kapitlen och det gör boken mer intressant! I denna bok är Sallys kapitel är mina favoriter.

Jag har egentligen ingenting negativt att säga om boken, även om jag inte grät som jag gjorde till Familjereceptet så var detta en bok som var fin och logisk. Jag ville inte att den skulle ta slut!

Jag ser fram emot att läsa fler böcker av Veronica Henry i framtiden!

5/5 stjärnor i betyg! ✨