Som en öppen bok

Bok av Sara Molin
Clara Rennel arbetar som lärare och sprider läslust till den unga generationen. Hennes medsystrar i fiktionen, Kitty, Lotta och Kulla-Gulla stärker henne. Hon ska nu utföra stordåd som lärare. Hennes ungdomskärlek Jonathan kommer åter in i hennes liv, och har just blivit singel. Hennes syster Paulina varnar henne, men vad vet hon?.
Lättsam feelgood! Allt man behöver ibland ju. Gillade den även om mycket var väldans förutsägbart. Men ibland är det ju det man vill ha liksom. Kul!
Det här är en klok, modern feelgood med angelägna ämnen och fullständiga karaktärer. En historia som berör och är otroligt mysigt skriven. Min rekommendation när det gäller att läsa feelgood böcker som inte är klichéer.
Rekommenderas för den som gillar feelgood
Rapp, rolig men även allvarlig. Förvånansvärt bra. Om du vill ha en lättläst och framförallt bra bok - då är denna för dig!
I boken får vi följa Clara som kämpar på som lärare på en skola där hon konstant möter motstånd från sina kollegor så fort hon vill förnya något. Detta sker samtidigt som hon dejtar sin ungdomskärlek hon inte sett på många år och umgås mer och mer vad hon tror är sin systers pojkvän.
Detta är författarens första bok och den innehåller mycket värme, glädje och kärlek. Jag skrattade redan de första sidorna i boken och sedan fortsätter det på samma spår. Redan en av mina nya favoriter och kommer definitivt fortsätta köpa hennes böcker.
egentligen är jag ingen feelgoodläsare, men den här var verkligen värd att läsas. välskriven handling och trovärdiga karaktärer och en klockren beskrivning av hur det är att vara lärare
En svensk feelgood med igenkänningsfaktor. Det är lätt att tycka om Clara och att känna igen sig i hennes skolvardag. Märks att boken är skriven av en författare som har egna erfarenheter av skolans värld. Just det med att ett evigt mobil"tittande" kan vara läsning av bok har jag själv egna erfarenheter av. Lite snopet när man då har ifrågasatt varför vederbörande har slutat läsa när hen endast har förändrat sitt sätt att läsa.
Rekommenderas varmt!
Detta är författarens debutbok. En debut som jag gillar väldigt mycket. Boken är lättläst, har ett bra språk och känns trovärdig. Den är skriven med humor som blandas med allvar och eftertanke.

Kan varmt rekommendera denna underhållande och mysiga feelgood bok!
Recension 🌸 Som en öppen bok av Sara Molin

Wow vilken debut. Jag älskar att de är så mycket igenkänning både privat och jobb. Jag jobbar visserligen i barnomsorgen men känner igen mig ändå.
Historien har en driv som jag gillar.
Lättläst och sidorna flyger fram.
Man får lära känna Clara på ett djup med både tankar och känslor som jag känner igen mig själv i.
Gillar verkligen sättet du skriver på Sara.
Längtar tills din nästa bok släpps snart.
Om du missat denna pärla rekommenderar jag dig att läsa.
Som en öppen bok innehåller allt en Feelgood bör innehålla! Man skrattar och man blir berörd och vill liksom inte att boken ska ta slut. En perfekt mysig bok för vilken dag som helst!! Efteråt saknar man huvudpersonen och vill liksom fortsätta hänga med henne! Läs den!!
Som en öppen bok har precis allt man söker efter om man vill läsa en härlig feelgood-roman. I alla fall om man tänker som jag. Jag menar specifikt kärleksbekymmer, missförstånd, familjedrama och andra problem som på nåt sätt ska lösas. Tillsammans med en härlig dialog och bra karaktärer så är Som en öppen bok ett måste i strandväskan. Sara Molin skriver på ett sätt som nästan är lite beroendeframkallande. Många gånger ville jag bara hoppa in i boken för att hjälpa stackars Clara med alla hennes bekymmer. Kände mig investerad i handlingen och jag brydde mig verkligen om vad som skulle hända.

Som sagt, söker du efter en mysig feelgood-roman som ska passa inför sommaren så rekommenderar jag dig varmt att läsa Som en öppen bok. Jag kommer utan tvekan hålla utkik efter Sara Molins framtida böcker!
Sara! Vilken debut ? Som en svensk Marian Keyes! Det var en riktigt rolig och härlig läsning. Feelgood helt enkelt! Som bokälskare och lärare blev jag snabbt fäst vid Clara. Jag hade gärna hängt med henne ett tag till och pratat kärlek, Lotta-böcker och jobbiga kollegor ??
En fantastisk roman fylld med relationer, värme, trassliga familjeband men också humor, framtidstro och massor av kärlek!
En bok du bara vill läsa mer av!
Jag tyckte mycket om den!
Kan varmt rekommendera boken till alla som gillar att läsa om relationer