Pocketpodden

Podcast med Lisa Tallroth
Det här är Pocketpodden - en podd för dig som Älskar Pocket. Här hör du författare, förläggare och annat bokfolk prata om aktuella pocketböcker.
En podd om böcker. Intressant att höra vad de som är aktuella om just den boken de pratar om har att säga.
Bästa podden om man är en boknörd/bokälskare som jag.
Ett podd om de böcker som är aktuella för pocketsläpp. Ett avsnitt varje fredag. En författare, förläggare el på annat sätt person kopplad till boken intervjuas. Sedan en kort inblick i ytterligare en bok. Alltid aktuellt för dig som älskar pocket. Alltid intressanta intervjuer med inte bara de vanligaste frågorna. Fina samtal.
För en stor boknörd tillika läslus är Pocketpodden ovärderlig! Intervjuer med aktuella författare varvas med boktips i slutet på varje avsnitt. Formatet är öppet och tillgängligt och jag kommer på mig själv med att lyssna på ett antal avsnitt i serien flera gånger. Jag vill återuppleva intressanta samtal om text och tankar kring skrivande. För att det är så inspirerande att lyssna på välgjorda poddar om relevanta ämnen.
Fullkomligt författar- och bokpratnörderi. Älskart!

Rekommenderas varmt!
Jag älskar bokpoddar! Med poddar som den här har man alltid en bokcirkel nära till hands. Jag hoppas bara att det kommer fler liknande poddar.
Den bästa podden jag lyssnat på. Jag bara älskar den. Ser alltid framemot att lyssna på den. Speciellt i dessa svåra tider
Ger mig alltid bra tips till nya läsäventyr. En vägvisare till hur man hänger med och väljer rätt i bokfloden!
För en boktok som jag är denna ett måste! Intressanta diskussioner med aktuella författare om böcker givetvis.. men även om helt andra ämnen.. som den inbjudne författaren i samklang med programledaren generöst delar med sig av. Roligt och lärorikt!
Är du boknörd så kan du bara inte missa denna podd! Varje fredag får du ”träffa” intressanta författare, nya pocketsläpp, boktips och massa bokprat. För mig har denna podd blivit ett måste ;-)
Pocketpodden är fantastisk att lyssna på och jag får massor av tips på böcker. Många tips och nya författare som jag inte visste om tidigare så älskar du böcker som jag så rekommenderar jag denna podden varmt!
Perfekt att lyssna på när man vill få boktips och är nyfiken på olika böcker. Passar både alla boknördar och de som är lite nyfikna.
Som litteraturnörd och bokbloggare samt instagrammare, influencer så älskar jag den här podden som pratar om det bästa jag vet. Böcker.
Älskar denna podd som alltid förgyller mina fredagseftermiddagar. En perfekt start på helgen! Proffsig programledare, intressanta gäster och förstås en massa bra boktips!
Lyssnar inte på så många poddar, men på fredagarna missar jag ogärna att lyssna på ”Pocketpodden”. Älskar att läsa böcker och då gärna i pocket. Här presenteras nysläppta pocketböcker, görs intressanta intervjuer med aktuella författare och jag har fått många fina boktips genom att lyssna på den här podden.
Pocketpodden är toppen. Här får du höra om de senaste pocketsläppen och det är så intressant att höra författaren berätta själv om sin bok.