Historiepodden

Podcast
Välkommen till Historiepodden - det magiska gränsland där folkbildning & underhållning möts & bildar en härlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielärarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson på rykande inaktuella händelser. Enjoy!
Dom här grabbarna gör historia extra roligt!
Full fart hela tiden, så det gäller att hänga med för att inte tappa tråden!
Rolig spännande och lärorik på ett lättsamt lättlyssnat sätt när du kör bil, jobbar, tränar, promenerar eller slappar på matrasten. Jag har lärt mig myck historia genom podecasten som jag aldrig fick lära mig om i skolan.
Rekommenderas för den som är intresserad av historia
Om du är på ett piggt humör för att ta till dig fakta så är den väldigt lärorik även om det ibland är svårt att hänga med om man inte lyssnar aktivt. Inget att sätta på medan köksfläkten brummar eller stekpannan fräser ;p för missar du något är det lätt att tappa tråden. Annars ett roligt sätt att ta till sig påläst fakta!
Jag är ej en fan av historia men denna podd gjorde att jag blev intresserad. Görs på ett bra, intressant och spännande sätt. Gör som jag - sträcklyssna !!!!!
Spännande och rolig att lyssna på för alla som tycker historia är intressant! Avsnitten är lite längre men det gör ju bara att man kan gå djupare i ämnet vilket ju är bra. Annars skulle det lätt kunna bli ytligt och fakta skulle få strycka på tårna. Men nu kan mer tas upp och ge en större bild av det som diskuteras.
Ett måste för den historieintresserade är denna podd då de täcker in de mesta man kan tänkas vara intresserad av på ett förbluffande sätt!
En bra blandning av olika historiska händelser och tidsepoker. Som historia-intresserad kan man inte göra annat än att älska denna podd. Brukar sätta på ett avsnitt när jag ska diska el städa, det gör arbetet så mycket roligare men risken finns att man fastnar i podden och inte får något annat gjort.
Bra och allmänbildande - går i vågor när jag lyssnar för alla avsnitt är ganska långa. Bästa med Historiepodden är att det är en Östgöte med som har en fantastisk Ringarum-dialekt
Spännande och rolig podcast där en samtidigt lär sig saker. Historia är så mycket mer än årtal och gubbar.
Bra och intressanta avsnitt. Är man intresserad av historia är detta en superbra podcast. Man hittar alltid nåt att lyssna på
Bland historiepoddens avsnitt hittar jag alltid något intressant, som jag många gånger inte visste om att jag ville veta mer om!