Blå, blå höstvågor

Christoffer Holst

Cilla bor för tillfället hos sin kompis Rosie på Bullholmen och tillsammans har de roliga kvällar med vin. Som kriminalreporter får Cilla ett knepigt uppdrag på det nya jobbet, då hon ska försöka lista ut vad som hände med societetslejonet. I spåren för att lösa fallet från 1988 leds Cilla till Stockholms skärgård.

4 utgåvor
Välj utgåva
Blå, blå höstvågorSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188801258
Blå, blå höstvågorSvenska - E-bok
ISBN: 9789188801265
Blå, blå höstvågorSvenska - Pocket
ISBN: 9789137157610
Blå, blå höstvågorSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178272938
Cilla är tillbaka, med både spännande mordmysterier och kärleksbekymmer! En riktig mysig och nervkittlande feelgood som gick alldeles för snabbt att läsa. Nog för att jag tyckte att första boken var ett strå vassare, så var även denna bok mycket välskriven av Christoffer Holst. Mer Cilla åt världen!
Betyg saknas
Andra boken om Cilla Storm i en tänkt serie om fyra. Här har vi Christoffer Holst vanliga ingredienser- vacker stämningsfull miljö, läcker mat, goda drycker och spännande relationer mellan intressanta karaktärer. Förutom detta ett litet mord.
En lättsmält mysig feelgoodroman med ett litet uns spänning. En tilltalande blandning. Tyngdpunkten ligger ändå på feelgood och passar dem som tycker vanliga deckare blir för mycket.
Så bra och spännande bok. Älskar deckare och romantiska böcker tillsammans. Christoffer skriver så spännande om Cilla att jag har svårt att släppa i från mig den
Lättsam kriminal och igenkännande karaktärer som gör boken lättläst och svår att lägga ifrån sig. Slutet är bra och inte förutsägbart.
En underbar kombination av romantik, spänning och humor. Än en gång har jag fastnat i Cillas värld och denna gången jobbar hon som kriminalreporter för Blodspår, en podcast.
Hennes uppdrag består av att undersöka gamla fall och denna gången handlar det om Laila Damm, som försvann 1988.
Tillsammans med Rosie, från kolonilotterna, hamnar de från en lugn spahelg mitt i bröllop och mord på Bullholmen. Såklart dyker Adam, hennes snygge polis upp också, så det blir både spänning och romantik i en utsökt blandning. Jag skulle bara läsa lite, fastnade länge och läste klart på två dagar.
Efter att ha läst ut Söta, röda sommardrömmar så lyssnade jag på Blå, blå höstvågor för jag ville ha mer av Cillas karaktär. I den här boken återvänder hon och Rosie till Bullholmen för en spaweekend och Cilla ska även göra lite research till hennes jobb. Vem är egentligen Ella och vad har hon för koppling till Bullholmen? Cilla och Rosies relation är rolig att läsa om och jag börjar kanske gilla mysdeckare, för den här var i samma stuk som första boken och fick även den ett högt betyg. Har du inte läst/lyssnat på dessa och gillar feelgoodböcker med lite spänning så tycker jag att du ska ge dem en chans!