Mörkt paradis

Bok av Maria Hernius
Här möts du av en väldigt mörk historia om hur människors värld rasar. En helt ny art har tagit över Europa, människorna hålls som fångar. På en gård växer M24 upp. Hon vet inte vem hon är, men hon lever med minnena om att hon en gång i tiden levde i frihet.
2 utgåvor
Välj utgåva
Mörkt paradisSvenska - E-bok
ISBN: 9789178852888
Mörkt paradis : bara den starkaste överleverSvenska - Pocket
ISBN: 9789178852819
Mörkt paradis
Av: Maria Hernius
Utgiven hos: vistoforlag
~☆~
Oj oj oj vilken debut! Den mesta tiden satt jag klistrad och var tvungen att läsa mer, veta mer, behövde mer!

Mitt hjärtat värkte när vi träffas M24 på den så kallade Uppfödningen och vi får lära känna deras vardag. Ännu jobbigare blev det att läsa när man vet att författaren har haft vår djurhållning som inspiration!

Beskrivningar av denna dystopiska värld var så målande att jag bara behövde blunda för att vara där på plats med karaktärerna. Och vilka karaktärer! Jag älskar att boken innehöll flera starka kvinnliga karaktärer som inte behövde en man för att räddas, utan att de fann styrka hos varandra i en värld där endast den starkaste överlever, att de vågade visa kärlek på ett ställe där kärlek inte existerar.
4⭐
Sveriges bästa dystopi.

Jag behöver inte säga mer, den meningen förklarar den här boken perfekt. Läst och njut!
Den här boken är episk. Alla borde läsa den! Tänk Apornas planet möter Hunger Games. Spännande, actionfylld och bara helt perfekt.
Fantastiskt spännande bok om en mörk dystopisk framtid där människan utnyttjas av en högre ras i samma nivå som djuren gör idag. Passar dig som önskar spänning från första raden och karaktärer som skapar djupa känslor hos läsaren. Mycket läsvärd.