Parfym

Produkttyp

Parfym som present

Perfekt julklapp för den som uppskattar goda dofter. Välj en doft som är anpassad efter mottagarens smak.

Parfym som present

En parfym som present känns både lyxigt och fint att ge. Till exempel när man läser så kan vissa parfymer få en i harmoni med boken och känns som man är i boken själv.

Parfym som present

Något lyxigt som man kanske inte unnar sig själv alltid. En parfym räcker länge. Från en partner är det en romantisk present.

Parfym som present

Parfym tycker jag är både en lyxig och svår sak att ge bort. Vet man vilken typ av doft mottagaren gillar är det ju roligt att ge bort en parfym, vet man inte det kan det ju bli en gåva som inte kommer bli uppskattad.

Jag skulle bli väldigt tacksam över att få en parfym i present om jag gillar doften. Gör jag inte det finns det ju risk att parfymen blir ståendes. Men om man kan tänka sig att använda parfymer av olika slag är det ju en möjlighet att upptäcka nya parfymer och kanske hitta en ny favorit...

Parfym som present

Tycker själv detta är den perfekta present för vem vill inte dofta gott. En present som passar alla är det också!

Parfym som present

Vem vill inte dofta gott?
Med hjälp av parfym kan man sätta den sista touchen, doften speglar på många sätt ens personlighet och blir en viktig del.
Parfym är något som kan vara sensuellt - så vilken perfekt gåva från en favoritperson.

Parfym som present

Parfym är en fin present att få och som nog uppskattas av många. Parfym är ga ska dyrt och kanske inte något man unnar sig hela tiden och vad är då inte bättre än att få en i present

Parfym som present

En parfym är en fin present till någon man känner väl. Man får tänka sig dör så doften passar hen, att den inte doftar för stark eller för mycket.

Men i det stora hela så är det en perfekt present, för vem gillar inte att dofta gott?

Parfym som present

Parfym är en bra present eftersom det finns så många olika dofter så det finns något för de flesta. Passar dock inte att ge till någon man inte känner så bra.

Parfym som present

En parfym som julklapp är något som många uppskattar. Inta alla som unnar sig en lyxig doft i dessa tider utan får av självklara skäl prioritera

Parfym som present

En parfym är alltid kul att få och att ge bort.
Helst en presentask.
Clean går alltid hem. Doftar underbart

Parfym som present

Känner man personen väl så är detta en fin present. Jag önskade mig parfym i fjol julas och fick en av några jag önskat. Jag blir lika glad och tänker på personen jag fick julklappen av när jag använder parfymen.

Parfym som present

Vissa dofter är jättejobbiga för allergiker och astmatiker därför sätter många skolor upp lappar om att inte använda parfym när man lämnar barnen på dagis fritids och skolan. Och självklart ska inte barnen använda parfym i skolan. Drabbar klasskompisar med allergiska besvär och även vuxna arbetskompisar kan ha problem. Vi rör oss mot ett parfym intolerant samhälle där man visar respekt mot vänner kollegor och kompisar. Därför är parfym inte speciellt bra julklapp.

Parfym som present

För mig är parfymen en utav dem bästa presenterna. Det är så härligt att lukts gott och vänner och familj vet ofta vilka dofter som man passar i

Parfym som present

En gåva som kan vara svår att pricka rätt, då vi alla ju har olika smak. Dessutom luktar ju parfymer olika på olika människor.
Prickar man däremot rätt, eller köper en parfym som personen i fråga brukar använda är det en superlyxig present!

Parfym som present

Svårt att ge bort men har oftast gett de till någon som står nära. Då är de lättare och varit mycket uppskattat.

Parfym som present

Jag kan tycka att det är lite svårt att ge bort parfymer eftersom att alla inte gillar samma dofter. Har man otur så kan mottagaren istället blir besviken. Är det en specifik parfym som den har önskat sig är det betydligt lättare.

Parfym som present

Att ge bort en parfym är alltid en bra present som gör mottagaren glad. Jag själv både önskar mig och har fått parfymer i present, det har blivit fullträffar varje gång! Oftast vet dem runt omkring en vilka dofter som passar personen. En present som räcker länge och som skapar minnen tillsammans med doften.

Parfym som present

Vem vill inte ha en ljuvligt luktande signatur doft? En parfym slår aldrig fel. Nej man ska inte ta det som att man luktar illa. Man ska ta det som att någon älskar att dofta på en.
Sen är ju dagens parfymflaskor så fina så blir till en snygg inredningsdetalj också