Tyngdtäcke som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Jag sover oroligt, vaknar vid minsta lilla från barnen och dessutom om saker och ting skiljer sig från det vanliga... om jag sover någon annanstans eller så... Skulle vara guld att få ett tyngdtäcke som present.
En super present för den som har sömnproblem! Man sover bättre och vaknar piggare! Passar dessutom till alla 👌🏼
Jag fick pengar till ett tyngdtäcke i fjol. Det är den bästa present jag fått. Jag sover mycket bättre och snarkar mindre säger min man.
Ibörja kan det kännas ovant och konstigt med det är verkligen guldvärt. Är en sån omslutande trygghet.
Alla borde ha ett
Bästa köper på väldigt länge!! Sover gott och ska nu ge bort till familjen så att alla sover gott 🤩 som bonus får man ett styrkepass när det ska bäddas.
En bra present till någon som sover dåligt. Hjälper även att lindra stress. Jag har själv ett och det har gjort stor skillnad för mig. En riktigt omtänksam present.
Många gamla känner sig oroliga borde på hemmen o sina egna hem. Att ha ett tyngdtäcke runt sig skapar trygghet och förbättrar vår sömn. Så ge bort lite lugn sömn till nära o kära .
Ett tyngdtäcke är en fin present till både dig själv, såväl som till någon du bryr dig om.
Det ger dig bättre sömn och lindrar också exempelvis mild stress.
Nu när det finns tyngdtäcken för både vuxna och barn i alla prisklasser är det en suverän present. Vakna piggare och mer utvilad än på länge!
Det här var en hit förra året. En jättebra och lite dyrare present att ge till någon som vill sova bättre på natten.
Wow vilken present att ge bort. Täcket ger tyngd, och det blir lättare att slappna av. Även om man inte vill ha täcket på natten passar det för mysstunden i soffan.
Att börja använda tyngdtäcke när jag sover är det bästa jag gjort. Med ett tyngdtäcke sover man lugnare och bättre, så har du inte skaffat något än - gör det! Jag lovar att du inte kommer att ångra dig.
Det blev en tidig julklapp till min kära svärmor i år. När tyngdtäcken reas ut för halva priset passar man på! Perfekt gåva att ge till någon som sover oroligt och inte själv har råd att unna sig ett tyngdtäcke. Svärmors glädje var underbar att se!
Tyngdtäcke (Bolltäcke) är det bästa som hänt mig!!
Jag sover som en stock och slipper ta mina sömnmediciner!
Perfekt för den som har svårt att komma till ro och somna på kvällarna. Så känner man mycket oro, stress och har svårt att slappna av kan helt klart ett tyngd täcke bidra till att få bättre sömn.
Bästa täcket för en skön nattsömn. Perfekta presenten för den som har stora sömnproblem. Täcket har räddat min son!
Tyngdtäcke är jätte bra om man är stressad och deprimerad, provade att använda det en gång och sov fantastiskt bra.
Orolig, ångest,nedstämd, svårt att sova?

Just nu är det mer än någonsin personer som är både stressade, har ångest och är oroliga av sig. Detta gör att det är svårare än vanligt att slappna av och finna ro när man ska sova. Därför är ett tyngdtäcke jättebra, det omsluter kroppen ,känns väldigt behagligt och tryggt.
Det är bra både för barn, vuxna och äldre.

En betydligt bättre sömn kvalitet!
Man sover mycket lättare och får en bättre djupsömn.

Rekommenderar detta verkligen som årets julklapp!
Jag kommer att ge bort ett tyngdtäcke i julklapp till en person i min familj som sover dåligt och är otroligt trött på dagarna. Jag använder själv tyngdtäcke och det är bland det bästa jag har köpt. Jag upplever att jag sover bättre och det är dessutom mysigt att krypa ner med lite tyngd runt sig, det känns tryggt.