Lektioner i kärlek

Unexpected Lessons in Love
Lucy Dillon
En riktigt härlig kärleksroman, full av känslosprång. Jeannie möter Dan och blir huvudlöst förälskad. Han är perfekt och han friar till henne med buller och bång. Hon kan inte säga nej, och vill inte heller. Hon får dock lite kalla fötter på bröllopsdagen och tänker att alltsammans har kanske gått för fort ändå? Nu händer något som skakar om allt Jeannie har trott och tänkt.
9 utgåvor
Välj utgåva
Dillon Lucy;Unexpected Lessons In LoveEngelska - Okänt
ISBN: 9780593077665
Dillon LucyUnexpected Lessons In Love (Bok)Engelska - Pocket
ISBN: 9781787632028
Unexpected Lessons in LoveEngelska - Pocket
ISBN: 9781784162108
Untitled 2Engelska - Okänt
ISBN: 9781787630185
Lektioner i kärlekSvenska - Okänt
ISBN: 9789137158389
Lektioner i kärlekSvenska - Okänt
ISBN: 9789137159256
Lektioner i kärlekSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137155845
Lektioner i kärlekSvenska - E-bok
ISBN: 9789137155852
Spännande början som drog med mig direkt, men sen blev det lite långsamt och jag undrade lite vad som var storyn egentligen. Men lyssnade ändå klart och tyckte om slutet. Helt okej, mysig relationsroman men inte min favorit av henne.
Jag gillar Lucy Dillons böcker och den här är inget undantag. Kanske är den lite mer eftertänksam, lite mer allvarlig men både kärleken och hundarna finns där. I boken får man följa Jeannie som ska gifta sig med sin Dan som hon träffat via nätet. Allt har gått svindlande fort och på vägen till bröllopet så kommer tankarna hon haft i kapp. Är det verkligen detta hon vill? Vill hon gifta sig med någon som hon innerst inne inte känner. Hon bestämmer sig där och då att hon inte kan gå igenom detta. Hon ringer till Dan men kommer bara fram till röstbrevlådan där hon ber honom ringa upp..
Hennes far som är med henne stöttar hennes beslut och de väntar på att Dan ska ringa tillbaka. Och så ringer det men det är inte Dan utan hans bestman Owen som berättar att det har hänt en olycka. Dan är skadad...
Det här är en bok som visar att man bör känna efter vad man vill här i livet och för vems skull man egentligen tar sina beslut.
I ”Lektioner i kärlek” får vi följa Jeannie som är på väg att gifta sig med sin pojkvän Dan. På väg till bröllopet känner hon dock att hon är på väg att begå ett misstag och ringer till Dan för att berätta att hon inte kommer gifta sig med honom. Han svarar inte så hon lämnar ett meddelande på telefonsvararen. En kort stund senare får hon veta att Dan råkat ut för en olycka.

Dan kämpar på sjukhuset och Jeannie är där och stöttar honom. Under tiden lär Jeannie känna Dans bästa vän Owen.

Ett gäng hundar dyker också upp i boken och vi får ta del av jobbet med dem.

Detta är en berättelse om kärlek, lite svek och hopp. Den går i ett ganska långsamt tempo och är bitvis ganska förutsägbar men som läsare vill jag såklart läsa klart boken för att få veta om det jag tror komma skall stämmer. Det är dock ingen bok som etsat sig fast eller som jag burit med mig efteråt men ibland är det skönt att läsa något mer lättsamt här och nu också.

Vill man läsa en mysig bok i långsamt tempo och med en massa hundar så rekommenderar jag denna.
Allt har gått så snabbt sedan den tysta och tillbakadragna Jeannie träffade den utåtriktade och sportiga Dan på en dejtingtjänst på nätet och sveptes med i en himlastormande romans. Det tog bara några månader innan Dan friade och nu ett år ett att de träffades är det dags för bröllop. När vigseln närmar sig börjar Jeannie tvivla, är det nerverna eller har allt gått för fort. Innan hon hinner prata med Dan får hon veta att han råkat ut för en allvarlig olycka och Jeannie undrar om det är hennes fel. När Jeannie får den oväntade pausen i livet får hon en möjlighet stanna upp och fundera över vad hon verkligen vill med sitt liv samtidigt som försöker skapa sig ett liv i Longhampton, dit hon nyligen flyttat med sin fästman.

Lektioner i kärlek är den senaste boken från den brittiska feel good-författaren Lucy Dillon och det är en berättelse som lever upp till mina förväntningar med den mysiga fiktiva staden Longhampton och hundar som hjälper människor att läka. I den här boken får vi även återknyta bekantskaper med några av karaktärerna som har förekommit i några av Dillons tidigare böcker, men det krävs inte att man läst de böckerna för att hänga med. Det här är en berättelse som egentligen handlar kärlek, vänskap att ta kontrollen över sitt liv och den roll som hundar kan ha i människors liv. Det är en mysig berättelse som är ger en trevlig underhållning för stunden.
Underbar bok av Lucy Dillon! En varm berättelse om livets skörhet, om att våga och att lära sig om vad kärlek egentligen är. Jeannies fästman Dan blir påkörda av en buss på väg till deras bröllop efter att hon berättat för honom att hon vill ställa in ceremonin. Hon tvingas till eftertanke och självständighet bland nya vänner, även fyrbenta sådana.
Det är längesen jag sist läste något av Lucy Dillon så det blev ett trevligt återseende! Mysig berättelse om kärlek, livets olika val och en massa hundar.

Boken blir en liten påminnelse om att vara ärlig både mot sig själv och andra. Även om det inte var en bok som stannade kvar när sista sidan var läst så tyckte jag verkligen om den!
Ännu en bra bok av Lucy Dillon. Som de övriga håller denna hög kvalite. Jeannie ångrar sig på väg till sitt bröllop men dagen slutar inte som hon tänkt. Medans hon sitter vid sin medvetslösa blivande mans sjukhussäng så rullar hennes liv upp framför henne. En bok om hur något dåligt kan vändas till något bra.