Utloggad

Lilly Emme
Katie O’Farrell drömmer om att bli författare och bildar tillsammans med tre väninnor kvartetten Skrivsystrar. De lovar varandra att inte sluta skriva förrän alla fyra har blivit utgivna. För de andra går det bra men Katie blir bara refuserad. Då bestämmer hon sig för att logga ut från både den digitala och verkliga världen. Kan hon nu få berätta sin hemliga historia?.
2 utgåvor
Välj utgåva
UtloggadSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177892083
UtloggadSvenska - Okänt
ISBN: 9789177892090
De fyra vännerna träffades när de läste på Universitetet i Hull. Då de alla hade författardrömmar bildades Skrivsystrar. De lovade varandra att inte ge upp förrän alla fyra var utgivna.

Nu är det bara Katie kvar. De tre andra är redan etablerade författare. Hon försöker träffa "rätt människor", vara på realeser och aktiv på sociala medier, men ingen tror på henne.

Självförtroende börjar dala, samtidigt som hon försöker vara glad och glädjas åt vännernas framgångar.

Så råkar Katie skicka ett mail till fel person, och snart har det spridit sig i hela branschen. Hon är körd.

Hon bestämmer sig för att logga ut från allt. Slänger sin telefon i Themsen och flyr till London, och lovar sig själv att aldrig mer skriva ett ord.

Wow, vilken bok, och vilken tankeställare man får.

Här får vi en mysig feelgood i full fart med mycket humor. Samtidigt tar man upp att vi alltid är uppkopplade och anträffbara. Behöver vi verkligen sitta uppkopplade så mycket som vi gör? Troligen inte, men många av oss skulle nog inte klara av att logga ut.

Boken är lättläst och har härliga karaktärer och miljöbeskrivningar.
Kul att läsa om författares värld, hur man får kämpa för att bli utgiven, om man ens blir det.

Gillar du feelgood är detta en bok att läsa.

Detta är första delen av fyra i serien Skrivsystrar.
Boken handlar om 30 årig Katie o farell som drömt om att bli författare Tillsammans med 3 vänninor har hon bildat kvartetten Skrivsystrarna. Dom har livat varandra att inte genuppsättning skrivande förrän alla 4 är utgivna författare. När katies värld rasa beslutar hon sig för att ligga ut från digitala världen och den verkliga . Till och med mobil telefon tystnat och hon flyr ifrån London med 2 katter hon fått av sin pappa. Lovar sig att inte skriva ett ord men inte går så bra på stället Keswick där hon befinner sig.
Hon har flyttat till sin mammas kusin .
Katterna trivs jätte bra där. Hon jobbar i en gårds butik
Kommer sedan fram lite hemligheter . Hon blir visad runt. Sedan får man följa hennes resa till hon är tillbaks i London igen .
En underbar feelgood om de fyra tjejer med författardrömmar. Tre lyckas men inte Katie. Och hur mycket hon än älskar och unnar sina kompisar sina framgångar kan hon inte låta bli att vara avundsjuk och besviken. I ett mail till sin bäste vän Nate skriver hon av sig all frustration. Men mailet hamnar helt fel... Katie blir helt desperat, kastar sin mobil i Themsen och flyr till Lake District.

En rolig och varm feelgood där fokus ligger på vänskap, konsten att hitta sig själv och frihetskänslan när man inte måste kolla alla sociala medier hela tiden. Härliga och udda karaktärer. Miljöbeskrivningarna var på pricken och för en stund fick jag vara i London igen och även återse Lake District.
Frida Hallgren förmedlade stämningen, karaktärerna och miljöerna med bravur!

Vill läsa/höra mer om skrivsystrarnas liv, relationer och framgångar.
Katie, Emma, jade och Amanda träffas på universitetet och blir bästa vänner. De kallar sig Skrivsystrarna eftersom de alla vill bli författare och bildar en pakt att inte ge upp förrän alla fyra är publicerade.
Nu är alla its Katie där och hon kan inte bara känna glädje för dem. Efter ett misstag som gör bort henne för hela skrivbranschen och hotar förgöra vänskapen med Skrivsystrarna rymmer hon iväg till sin mammas kusin på landet.
Dessförinnan har hon kastat sin telefon i Theamsen för att slippa se alla lyckade människor på sociala medier. Hon ska leva ett nytt liv, utloggad och långt från skrivbranschen.
En bok om självkänsla, drömmar och fantastisk vänskap.
Kan varmt rekommendera den!
Gör det mysigt för dig i soffan och läs denna bok om hur livet kan bli om du loggar ut från sociala medier, lyfter blicken och hanterar livet istället. Den visar att du kan nå dina drömmar utan att hela tiden vara uppkopplad och tillgänglig, verkliga vänner bryr sig ändå.
Jag läste den med ett stort nöje och den var lättläst med en bra historia, läser gärna fler.
En mysig feelgood som flöt på i en jämn takt!
Härliga karaktärer och en berättelse som gjorde att det kändes varmt och mysigt i magen!
Roligt, lättläst och underhållande bok som är en blandning av feelgood med allvar och jag älskar Skrivsystrarnas gemenskap samt härliga miljöbeskrivningar och gestaltning. Älskar huvudkaraktären Katie och hennes medkänsla samt sinne för att få fram människors bästa! Jag är nyfiken på fortsättning och följer gärna Katie och gänget i kommande böckerna.
En riktig rolig bok. Min dröm är precis som dom tre väninnorna att få skriva en bok och bli författare. Boken tyckte jag mycket om
Rekommenderas för den som vill skriva en bok
Samtidigt som känslor blommar, nya mål tar fart, resor planeras så baseras allt detta på ett stort misstag. Som kunde ha avvärjts om alla...

Väldigt bra miljöbeskrivningar, framförallt en författares vardag.
Helt ny beskrivning för mig.

I jakten på det mesta i dagens uppkopplade läge är det lätt för misstolkningar då personligheter och känslor glöms...

Författaren flätar väl ihop handlingen, knyter ihop säcken och nu väntar jag på fortsättningen...läsvärd.

Frida Hallgren läser och lyfter boken med inlevelse.
Den här gillar jag!! Befriande fri från fåniga triangeldrama och kvinnor som failar Blechdeltestet, med en härligt unik och aktuell historia om att vara närvarande i sitt eget liv, våga vara öppen för det som erbjuds och om vänskap. Den fina tråden om sorg och saknad kändes väldigt äkta och ärlig, och jag tyckte väldigt mycket om karaktärerna och deras unika personligheter. En chicklit med hjärta, hjärna och modet att INTE centreras kring en man. Frida Hallgren är dessutom en utmärkt uppläsare som har förmågan att levandegöra både individer och miljöer, och ljudboken är ett rent nöje att lyssna på.
Bra gjort, Lilly Emme, det här är en klockren feelgood som jag kommer att rekommendera mina läsande vänner!
En härligt varm och fartfylld bok! Bokens huvudkaraktär brottas med ett sviktande självförtroende som aspirerande författare i den tuffa bokbranschen i London och den press som finns på att synas och vara med överallt. Lilly Emme hanterar aktuella och viktiga ämnen med en stor dos humor och genom härliga karaktärer som jag snart hoppas få läsa mer om!