Evvie Drake börjar om

Evvie Drake Starts Over
Linda Holmes 

Det här är den varma berättelsen om Evvie Drake, en ung nybliven änka i en liten kuststad. Hon har knappt lämnat huset sedan maken dog för ett år sedan och invånarna i staden tror att detta beror på sorg. Den verkliga orsaken vill Evvie inte berätta för någon. Men plötsligt en dag flyttar en känd basebollspelare till kuststaden och en oväntad vänskap utvecklas.

7 utgåvor
Välj utgåva
Evvie Drake Starts OverEngelska - Pocket
ISBN: 9781473679290
Evvie Drake Starts OverEngelska - Inbunden
ISBN: 9781529396393
Evvie Drake Starts OverEngelska - Pocket
ISBN: 9781473679276
Evvie Drake börjar omSvenska - Inbunden
ISBN: 9789187879654
Evvie Drake börjar omSvenska - Pocket
ISBN: 9789187879784
Evvie Drake börjar omSvenska - E-bok
ISBN: 9789187879678
Boken börjar på ett ganska otippat sätt, vilket fick mig att sugas in direkt. Det jag annars tycker allra mest om är hur mänskliga alla karaktärer är. De känns liksom verkliga. Kärlekshistorien är fin och gör mig varm i hjärtat. Är också oerhört förtjust i vänskapsrelationen mellan Evvie och Andy! Så ovanligt med bästisar av motsatt kön där båda är hetero (i böcker). Gillade det jättemycket!
Kort sagt en bladvändande, mysig och fin feelgoodroman som jag verkligen rekommenderar.
En feelgood med djup som berör. Det är en välskriven berättelse om Evvie Drake som blir änka. Hon håller distans från vänner och grannar. Alla tror att det är för att hon sörjer sin man. Men verkligheten är en annan.
Man får verkligen lära känna Evvie, Andy och Dean och vill inte att boken ska ta slut.
Feelgood som berättar hur livet på en sekund kan vända. Från nattsvart, till grått till ljuvligt rosa. Den var som många romantik feelgoods. Så ingen direkt överraskning. Inget wow speciellt. Lite för mycke dialoger helt plötsligt vilket gjorde den rörig så jag inte riktigt hängde med. Gillade humorn i den. De humoristiska samtalen mellan personerna. Men allt som allt så var den va ok. Gillar bokens förmat. Har börjat inse att jag gillar de lite mer 4kantiga bokförmaten, av nån konstigt anledning.
i_chanettes_bokhylla
Detta är en riktig mysig feelgoodbok som innehåller det mesta av kärlek, svek, vänskap, hopp, baseball och långfrukostar med mera, fast ändå med en lite annorlunda story. Rekommenderas varmt!