Vi ses i Beachcomber Bay

Meet Me at Beachcomber Bay
Bok av Jill Mansell
En riktig feelgood bok. Man tror att det är flera parallella historier men till slut möts de någonstans på vägen.
Clem möter en jättetrevlig man på flyget. Hon blir riktigt intresserad men han visar sig vara gift. Tre år senare kommer hennes syster hem med en ny pojkvän - nämligen han!
Hur ska detta sluta?
Clemency träffar en främling på ett flyg som hon genast får känslor för. Tyvärr är han gift vid det tillfället. När de åter träffas tre år senare finns känslorna kvar men omständigheterna gör att de inte kan bli tillsammans.

Det härbärge en underbar bok med roliga karaktärer. Jag gillar den verkligen.
Jill Mansell skriver på ett alldeles ypperligt sätt och drar in läsaren till att bli engagerad i karaktärerna. I den här boken får vi lära känna Clemency och Sam som träffas första gången på ett annorlunda sätt som de aldrig ska glömma. Det finns kemi mellan dem men han är gift. Det går tre år och Clemency flyttar av olika anledningar tillbaka till sin mysiga hemby St Carys i Cornwall för att börja jobba med sin vän Ronan och då vänds Clemencys liv upp och ner.

Jag kan varmt rekommendera boken och Jill Mansell, hon har skrivit flera godbitar och tre av dem är översatta till svenska.
Jag har inte läst något av författaren tidigare, men det här var en riktigt mysig och rolig feelgoodbok som gav mig mersmak.

Clemency träffar på ett flyg en trevlig man som heter Sam. Det gnistrar lite mellan dem, men problemet är att Sam är gift. Tre år senare har Clemency flyttat tillbaka till sin hemort i Cornwall för att jobba som mäklare tillsammans med sin vän Ronan. Snart dyker även Clemencys styvsyster Belle upp i idyllen, fast med helt andra avsikter och Clemencys liv vänds upp och ner.

Boken är full av förvecklingar och hemligheter, vänskap och sökande efter kärlek.
Clemency och Sam hamnar sidan om varann på ett flyg. Något finns mellan dem, och Clemency hoppas på en fortsättning när Sam berättar att han är gift.

Tre år senare ska Clemencys styvsyster presentera sin nya pojkvän. Och där står Sam.

Ingen av dem visar att de träffats förr. Clemency har svårt att släppa känslorna hon har. Och var inte han gift?

En helt underbar feelgoodroman. Kärlek, romantik och härlig humor. Jag var fast direkt.
Karaktärerna kan man bara tycka om.

Boken är lättläst och en riktig bladvändare. Flera gånger kommer oväntade vändningar som gör att man måste läsa vidare.
Mysig och härlig. Fantastiskt fina huvudkaraktärer Men aningen seg enligt min åsikt. Men rekommenderas absolut!! Vill mer än gärna läsa nästa bok av Jill!
Vilken härlig feelgood, med kärlekstrassel och konflikter mellan två systrar.
Jag har lyssnat på Vi ses i Beachcomber Bay av Jill Mansell.

När Clemency träffas Sam på en flygresa är det kärlek vid första ögonkastet. Problemet är bara att Sam är gift. Tre år senare stöter de på varandra igen i Clemencys hemby i det fantastiska Cornwall. Tyvärr är han nu hennes styvsysters pojkvän. Clemency låtsas att hon aldrig träffat Sam.

Även fast det inte är så svårt att räkna ut var den här boken kommer sluta är den en ljuvlig feelgood.
När Clemency och Sam träffas första gången blir deras möte något de aldrig glömmer, men det finns något som kommer emellan dom - Sam är gift. Några år senare flyttar Clemency tillbaka till sin hemby St Carys i Cornwall för att jobba med sin vän Ronan. Även Clemencys halvsyster Belle flyttar dit . Nu börjar det hända saker - många hemligheter göms här.

Det här en feelgood bok som jag fastnade i från första sidan och jag hamnade i härliga miljöer och karaktärer som kändes levande. Dock fastnar jag lite i mitten av boken men det var bara några kapitel och sen flöt det på i ett rasande tempo. En charmig och mysig feelgood som innehåller alla de klassiska ingredienserna som kärlek, hemligheter, missförstånd, syskonskap, sorg, inslag av humor och oväntade vändningar som jag inte kunde se komma. Måste kommentera bokomslaget som är helt fantastiskt vackert, man vill ju bara få vara där och krypa in i storyn. En perfekt bok om man vill försvinna bort och njuta en stund.
Jag har inte läst något av Jill Mansell innan och hade säkerligen missat hennes bok även nu, om den inte hade dykt upp som en trevlig överraskning i brevlådan i början på sommaren. Det är roligt att läsa en bok som man inte har några förväntningar på innan man börjar läsa och extra kul är det sen när boken visar sig vara riktigt bra. Det här är mysläsning när den är som allra bäst! Jag fullkomligt slukade den här charmiga berättelsen. Jag gillar allt med den här boken! De charmiga karaktärerna som är lätta att tycka om och de mysiga miljöerna som får mig att genast vilja åka till Cornwall och strosa runt. Berättelsen som innehar kärlek, svärta, syskonrivalitet, missförstånd, arbetsliv och vad som är viktigt i livet fångar mig helt och boken är helt omöjlig att lägga ner.
Boken börjar med att Clemency hamnar bredvid Sam på planet hem. Det blir ett möte de aldrig kommer glömma, men då Sam redan är gift så händer inget mer. Tre år senare kommer Clemencys styvsyster Belle hem med sin nya pojkvän, pojkvännen visar sig vara den Sam som Clemency aldrig kunnat glömma och nu tvingas hon ha honom i sin närhet...
Det är en berättelse som är perfekt för hängmattan med sin romantik och sin värme! Det var första gången jag läste en bok av Jill Mansell men det är definitivt inte den sista, jag vill läsa fler mysiga böcker av henne.
Vi ses i Beachcomber Bay är en perfekt sommarläsning vid stranden, eller att bara få njuta och leva sig in i berättelsen. En riktig feelgood när det är som bäst, helt enkelt. Vi ses i Beachcomber Bay har både humor, kärlek, vänskap med mysiga karaktärer. Det är särskilt en händelse i boken, som kom väldigt oväntat och chockartat, men jag uppskattade ändå vändningen eftersom den ligger till grund för det fina avslut. Kan varmt rekommendera Vi ses i Beachcomber Bay.

Bokens helhetsbetyg blir 5 av 5. Just för att det är en enastående feelgood.
Tips på en somrig feelgood med en charmig handling och underbara karaktärer och med massor av humor och kärlek!
”Vi ses i Beachcomber bay” handlar om Clemency och Sam som när de träffas första gången blir det ett möte de aldrig ska glömma. Det finns något mellan dem, men problemet är att han är gift. Tre år senare har Clemency flyttat tillbaka till sin mysiga hemby St Carys i Cornwall för att jobba som fastighetsmäklare med sin vän Ronan. Även hennes styvsyster Belle letar sig ner till idyllen vid havet men av helt andra orsaker, och då vänds Clemencys liv upp och ner.

Boken bjuder på många hemligheter, förvecklingar och kärlekstrassel men också många skratt. Mitt i händelsernas centrum står Clemency, Ronan och Belle som alla längtar efter kärlek men samtidigt drivs av starka vänskapsband och lojalitet.

En varm och härlig feelgood som jag verkligen kan rekommendera! Älskar miljöskildringarna och har även sett att det redan till hösten kommer att släppas ytterligare en bok av författaren som en andra del i feelgoodserie om Cornwall och Cotswold. Denna kommer jag med spänning att se fram emot😍
Gillar verkligen persongalleriet. När man tror man vet allt dyker det upp nåt nytt. Trevlig läsning. Denna författare var ny för mig men läser gärna fler.
Det här är en riktigt charmig feelgoodpärla med kärlekstrassel, hemligheter och oväntade vändningar. Handlingen utspelar sig i en liten by i Cornwall. Kan varmt rekommendera den här boken!
Den här boken är ett lyckopiller! Jag älskade boken och berättelsen om alla karaktärerna! Jag ville inte att boken skulle ta slut utan det här är feelgood när det är som bäst. Språket flyter på och jag slukar boken som innehåller allt en bra feelgoodbok ska innehålla: kärlek (naturligtvis), sorg, vänskap och trassligheter.

Det är en bok med hjärta och smärta som är lätt att tycka om, en bok med humor och ett par plötsliga vändningar.

Vi ses i Beachcomber Bay platsar definitivt på listan över sommarfavoriter.
En charmig feelgood som är perfekt till sommarläsningen. Jag fick mig ett par goda skratt under läsningens gång och ofta fann jag mig själv helt fast i berättelsen. Karaktärerna är genuina, roliga och djupa och handlingen är dynamisk och underhållande. Varmt, varmt tips!
En väldigt mysig bok som man blir glad av. En riktig feelgood-bok. Gillade denna precis lika mycket som de tidigare.Rekomenderas varmt.
Om en bok vore ett energipiller så vore det denna! Det händer saker hela tiden i St Carys i Cornwall och boken känns som en tv-serie. Ibland gick saker så snabbt så jag var tvungen att gå tillbaka och se “Vem läste jag nu om?” eftersom huvudpersonerna är flera och alla har sina egna personliga historier samtidigt som det finns mer omfattande historier som innefattar alla karaktärer. Förutom huvudpersonerna finns det även många bipersoner som spelar stor roll i boken.

Jag tyckte romanen var jättetrevlig och jag tyckte om språket! Redan i inledningen kände jag mig fast och jag ville hela tiden veta vad som skulle hända härnäst. Detta var en bok i min smak, och jag tyckte om alla personerna i boken på sitt sätt. Jag var fast från början till slut. Förutom att boken är underbar så är omslaget fantastiskt!

Perfekt sommarläsning!