Enola Holmes

Film från 2020 regisserad av Harry Bradbeer
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
En rolig och intressant film för hela familjen. Jag har inte läst bokserien som filmen är baserad på men blev sugen på att läsa böckerna efter jag sett filmen. En överraskande variant på den klassiske sherlock karaktären med enastående bra skådespeleri. Hoppas på fler filmer.
Gillade denna film starkt! En ny och fräsch del av Sherlock franchisen. Feminismen och girlpower känslorna går inte att missa och kommer helt klart se den fler gånger!
Oj vad den här filmen var bra! Årets bästa film. Jag gillar verkligen att den är så spännande! Och att Enola pratar till tittaren!
Betyg 4
Väldigt underhållande! Handlar om Enola Holmes, som är lillasyster till Sherlock och Mycroft, som ger sig ut på ett riktigt äventyr för att hitta sin mamma som helt plötsligt försvunnit. Storyn var lite förutsebar, men ändå helt klart en sevärd film. Högt tempo, men ändå inte svårt att hänga med. Tycker det var superbra skådisar också!
En mycket bra film, vacker miljö den utspelar sig i, och mycket bra skådespelare och en mycket välgjord film. En film som man kanske missar pga det lite tråkiga namnet på filmen, men helt underbar och mycket värd att se. En film jag bara ramla över av en slump men oj oj va fantastisk. Rekomderas starkt! Ni måste se den!
En kul och bitvis händelserik film.

Jag tyckte väldigt mycket om huvudkaraktären och hur handlingen byggts upp runt henne på ett snyggt sätt; och lyft henne trots de två mer kända bröder!

En film jag varmt kan rekommendera!
Rolig story med en kvinnlig Holmes! Bra story om att gå sin egen väg och att göra skillnad. Bra skådespelare som gör ett bra jobb! Sevärd, men kanske inte passar så bra på en fredagskväll efter en lång jobbvecka.
En trevlig och underhållande film som möjligen har en lite tunn story. Skulle funka bra som tv-serie. Bra skådespeleri dock!
Filmen handlar om Enola Holmes som är Sherlock Holmes lillasyster. En dag vaknar Enola och hennes mamma är försvunnen. Enola vill desperat hitta sin mamma igen men hennes bröder kommer och försöker få henne att gå i flickskola i stället. Enola rymmer därför och sätter sig på tåget till London och direkt börjar ett stort äventyr. Filmen är precis lagom underhållande och Millie Bobby Brown är grym som Enola. Kan tänka mig att filmen passar sådana som gillar filmer i stil med Harry Potter, en familjefilm med äventyrskänsla helt enkelt.
En härlig, fyndig och fängslande deckar/dramafilm med fantastiska skådespelare i huvudrollerna. Milie Bobby Brown gör ett otroligt bra jobb med all mimik och alla känslor och uttryck som filmen innehåller. Tittaren blir mer och mer intresserad ju mer man ser, och mycket på grund av Millie Bobby Browns fantastiska skådespeleri.

Handlingen är händelserik, underhållande och riktigt härlig. Jag kan starkt rekommendera Enola Holmes till alla som vill se en fyndig, spännande och sevärd film till fredagsmyset! Denna film får högsta betyg från Idas Recensioner.
Helt klart bästa film jag sett det här året, även den bästa sherlock holmes film jag har sett. Rolig och spännande historia. Filmen är över 2 timmar lång men kändes som bara 30 min. Vill ha mer!
Skådespeleriet var helt perfekt. Jag har verkligen inget att klaga på. SE DEN NU!