600 mil till dig

Bok av Lovisa Wistrand

600 mil till dig är en passionerad och vacker romance om en kärlek så stark att den övervinner alla avstånd.

När svenskan Alice får kontakt med amerikanen Nathan via sociala medier, sätts hela hennes värld i gungning.Vad som börjar som en oskyldig vänskap utvecklas snabbt till en härva av känslor, men är det ens möjligt att bli förälskad i någon man aldrig träffat? Båda är gifta, båda har barn och båda är fast i de länder de bor i. De vet att de aldrig kan bli tillsammans.

Men när Alice flyger till Nathan för att träffa honom, åtminstone en gång, äventyras allt ...

 

"Språket ger lättsam läsning med driv och humor, om kärlek och livsval, att våga bryta upp från det förväntade och göra det som verkar omöjligt." BTJ

"Gripande, underhållande och vacker! Betyg: 4/5" Jennies Boklista

"Så fängslande och underhållande läsning. Missa inte denna pärla! Betyg: 5 av 5" Boklusens hemsida

"Kärlek, kärlek och lite mer kärlek. Jag gillade verkligen den här boken, den var lättsam, varm och full av känslor." Bokcirkelnn

"600 mil till dig är en härlig, rapp och mysig romance full med komplexa känslor." Mellsageek

Mindre

600 mil till dig är en passionerad och vacker romance om en kärlek så stark att den övervinner alla avstånd. När svenskan Alice får kontakt med amerikanen Nathan via sociala... Mer

Betyg 3
Mysig feelgood om att det aldrig är för sent att finna lyckan i livet. Förutsägbart och aningens banalt stundtals men ok läsning för stunden.
Betyg 2
I början blev jag positivt överraskad av denna boken, jag tyckte handlingen byggdes upp bra och jag gillade karaktärerna. Men efter ca halva boken tyckte jag att det bara blev smetigt och helt orealistiskt. Den var dock mysig att läsa men inget mästerverk direkt.
Lovisa Wistrands bok ”600 mil till dig” är en mysig romance som utspelar sig både i Uppsala och i New York. Jag älskar omslagsbilden! 😍

I Uppsala bor Alice med sin make och två barn. Hon känner att hon förlorat livsgnistan och trivs inte på sitt läkarjobb på vårdcentralen. På hemmafronten har hennes make tagit över hennes liv, han bestämmer allt, t.o.m. vad hon ska ha för kläder på sig. En dag när Alice surfar runt på en hemsida som handlar om New York får hon kontakt med en man som heter Nathan. En oskyldig vänskap utvecklas snabbt till något mer. Problemet är att de båda är gifta och dessutom bor 600 mil ifrån varandra.

Jag är glad att Alice hittar livsglädjen igen, hennes make är verkligen en skitstövel som bara vill ha en vacker fru att visa upp. Jag var så irriterad på hur han behandlade henne. 😡 Jag tycker fräknar är fint, det tycker inte han.

Deg här är en bok som gick snabbt att läsa. Jag gillade den och är riktigt sugen på att resa till New York efter alla härliga miljöbeskrivningar.
Jag ville självklart läsa den här fina boken för att jag har uppskattat böckerna jag tidigare läst av Wistrand. Denna innehåller dock ett element jag har svårt med, det vill säga romantisering av otrohet. Men jag tyckte Wistrand löste detta väldigt bra och det skar inte i mig som detta kan göra. 600 mil till dig är en härlig, rapp och mysig romance full med komplexa känslor. Jag kan absolut rekommendera boken.
Betyg 4
Den här boken har utan tvekan årets finaste omslag!

Och innehållet då, en kärlekshistoria! Alice liv blev inte riktigt som hon tänkt sig och när hon av en slump hittar Nathans profil så kan hon inte låta bli att kontakta honom. Här känns det på något sätt som om allt går väldigt fort när det egentligen handlar om drygt 1 års tid. Boken är relativt kort, drygt 260 sidor och kanske är det därför jag får den känslan.

Det är en fin kärlekshistoria tycker jag, om hur slumpen för ihop två personer och det bara klickar. Men det finns självklart hinder längs vägen som försvårar allt. Bland annat Alice man ställer till det en del! Men det fina med den här genren är ju att man vet att slutet blir lyckligt på något sätt.