Vinter vid Sommen

Camilla Dahlson
Lisen kämpar för att få ihop sitt liv som ensamstående mor till två små barn samtidigt som hon arbetar på en matbutik med dåligt betalt och usla arbetstider. Men hennes tillvaro förändras drastiskt när hon plötsligt ärver ett spahotell av en kvinna som hon aldrig har hört talas om tidigare.
9789178614790
Välj utgåva
Vinter vid SommenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178614790
Vinter vid SommenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178617340
Vinter vid SommenSvenska - E-bok
ISBN: 9789178615667
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokextra
150 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 49 frakt
Bokus
159 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Adlibris
159 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Book Outlet
164 kr fri frakt
Akademibokhandeln
199 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Ginza
159 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
228 kr + 59 frakt
Kajsa Asplund
Postad på Omnible
15 februari 2020
Betyg 5
Lisen har aldrig haft det väl ställt när det kommer till pengar. Hon sliter på sitt jobb i den lokala matbutiken med obekväma arbetstider. Det är tack vare hennes mamma som hon får ihop livspusslet med två små barn.

När Lisen minst anar det så dyker den kända kocken Einar upp i hennes butik och bjuder hem henne och barnen på middag. Deras relation ska komma att spela en stor roll för henne framöver. Det är när hon får ett oväntat brev om bodelning efter en kvinna som hon aldrig har hört talas om innan som Lisen ser sin chans att förändra sitt och barnens liv.

Hon flyttar från Göteborg till det ärvda spahotellet Solhagen i Östergötland och nu börjar hennes utmaning att få hotellet att gå med vinst. Hon sliter med renovering och att försöka komma på idéer som är lockande nog för gästerna att börja komma till Solhagen. Lisen som aldrig har drivit ett hotell förut och än mindre är någon utbildad spaterapeut. Ska Lisen få Solhagen på fötter igen?

Camilla har i boken Vinter vid Sommen lyckats skildra en ensamstående mammas olika tankar och funderingar för att få livet att gå ihop. Ångesten över att inte kunna ge sina barn allt samtidigt som Lisens vänner dessutom spelar i en helt annan liga än henne själv. Det är en bok med många vändningar och man vet inte riktigt vad som ska komma härnäst eller hur det ska gå för henne. Det är också det som gör boken så bra och spännande.