I lögn och lust

Pernilla Lindroos

På Marockos fantastiska kust träffas de två kvinnorna Lucky och Viktoria. Mötet i den lilla fiskebyn kommer att förändra deras liv för alltid. De båda har kommit i obalans med livet och nu hittar de en värdefull vänskap hos varandra. Men en sanning som kommer fram får även denna värld att rubbas för alltid. Helt plötsligt är deras relation en helt annan.

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Book Outlet
178 kr fri frakt
Ginza
189 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Bokus
189 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Adlibris
189 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Ej verifierad butik
I lögn och lust
189 kr
En lättläst feelgood bok där spännande möten resulterar i oväntade händelser. Olika typer av relationer tas upp på ett fint sätt. Jag läser gärna mer av författaren.
Lucky är orolig för sin tonårsdotter Hanna. Viktoria har det trassligt på jobbet och av en slump möts de i en liten fiskeby vid Marockos kust. De har olika värderingar men finner varandra och blir vänner. Dessvärre upptäcker de att de har mer gemensamt än vad de kunde ana. Något som kommer förändra deras liv för alltid.

Vilken bra bok! Lättläst, underhållande och jag skrattar för mig själv flera gånger under läsningen. Jag gillar hur Pernilla bygger upp handlingen, vilket gör boken svår att släppa. Man kommer huvudkaraktärerna nära, lär känna dem.

Det är lätt att komma in i handlingen och det hjälps av att miljö- och personbeskrivningarna är tydliga. Boken innehåller det mesta: kärlek, sorg, komplikationer och vänskap. Jag gillade den här feelgoodroman väldigt mycket och den seglar upp som en av favoriterna i sommarläsningen.
Lucky bor på Åland med man och en tonårsdotter från tidigare förhållande. I början av boken vinner Lucky en stor summa pengar vilket hon håller hemligt. I Stockholm bor Viktoria, hon har ett särboförhållande. De 2 kvinnorna hamnar på samma semesterort i Marocko. Trots varandras olikheter inleds en vänskap de emellan, en vänskap så riskerar att slås i spillror då de upptäcker att de har mer än de önskar gemensamt.

Denna pärla är en perfekt bok för sträckläsning, en riktig bladvändare. Ibland är den lite förutsägbar men det ska väl en bra feelgood vara. Jag gillar verkligen hur författaren gestaltar personer, miljöer och händelser. Riktigt bra!!
Jag hade riktigt roligt när jag läste denna boken! Den fick läsas ut snabbt, för jag kunde inte hålla mig från att sluta läsa. Jag slukade den. Även om romanen var ganska förutsägbar så tyckte jag om hur den var skriven och beskrivningar av känslor och miljöer var väldigt bra. Jag kände det huvudpersonerna kände och det bidrog till att jag drogs med i berättelsen. Romanen visar att man kan vara vänner trots att man inte är lika, men även att man borde vara uppmärksam på sin omgivning så gott det går. I denna finner du både underhållning, romantik och varm vänskap! “I lögn och lust” har blivit en av mina favorit-sommarböcker och jag är extremt sugen på att läsa “Breven från E” som samma författare, Pernilla Lindroos, skrivit.

En underhållande feelgood som alla borde ta sig tiden att läsa i sommar!
När Lucky räds att hennes tonårsdotter är på väg att halka snett reser hon snabbt till Marocko. Där kommer hon att möta Viktoria och en frisk fläkt till vänskap föds, den typen av vänskap som varar livet ut. Eller...?

Den här boken skilde sig från många andra via att det tog ingen tid alls att komma in i den. Jag kastas snabbt in i dessa två kvinnors olika vardag i med och motvind, med karriärer, relationer, bekymmer och mycket mer.
Jag rycks med, och älskar att författaren valt en ovanligare plats att låta läsaren resa med till, det vill säga Taghazout, Marocko, men jag hade gärna stannat där lite längre.
Lättlästheten till trots hade jag lite svårt att komma karaktärerna in på livet till en början, men ju längre jag kommer in i den rappa berättelsen växer de allt mer och när jag når det spännande slutet med den perfekta twisten, har jag kommit att älska dem!
Mycket läsvärd, lättsmält roman om vänskapsband, familjerelationer och ödets ironi.