Vinterbröllop

A wedding in December
Bok av Sarah Morgan
Maggie och Nicks dotter Rosie ska snart gifta sig, ett vinterbröllop de länge väntat på. Det de inte berättat för någon är att de själva är mitt inne i sin egen skilsmässa och de har inte lust att spela lyckliga inför alla. Rosie som älskar sin fästman börjar tveka, hur ska hon kunna berätta det för honom nu när alla bröllopsgäster som ska övernatta redan anlänt?.
11 utgåvor
Välj utgåva
A Wedding in December
ISBN: 9781335147271
A Wedding In DecemberEngelska - Pocket
ISBN: 9781848457935
VinterbröllopSvenska - Inbunden
ISBN: 9789150961645
A Wedding In December
ISBN: 9780263276435
VinterbröllopSvenska - E-bok
ISBN: 9789150766653
Wedding In DecemberEngelska - E-bok
ISBN: 9781474095495
VinterbröllopSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177190592
A wedding in december
ISBN: 9781094002330
Sarah Morgan har som tradition att skriva en julroman varje år och det är roligt att vi för andra året i rad får njuta av hennes julromaner även här i Sverige. En del julromaner har tendensen att bli alldeles för sötsliskiga och ytliga, men den fallgropen lyckas Morgan undvika. Istället är det en roman om tre starka kvinnor: Maggie och hennes två vuxna döttrar Katie och Rosie. Vi får höra allas versioner omväxlande i olika kapitel, vilket gör att man hela tiden får olika sidor av det som händer.
Ett hastigt påkommet bröllop får familjen att lämna det mysiga hemmet i Oxford för att flyga till Aspen i USA. Rosie ska gifta sig, men är det inte ett överilat beslut?! Det ska Rosies syster Katie ta reda på medan deras mamma Maggie ska göra allt för att dölja att hon och barnens pappa separerat sen månader tillbaka. Inget blir dock så enkelt och viss dramatik uppstår. Romanen är förlagd i mysig miljö som spär på julandan och författaren beskriver allt så tydligt att det känns som jag står där själv och ser allt framför mig. Det är en bok jag önskar skulle filmatiseras för den skulle passa otroligt bra som en romantisk julfilm att se om varje år. Boken är lättläst och har ett flyt som gör att det går fort att läsa den. Jag fastnar för karaktärerna och det är lätt att leva sig in i deras liv och författaren beskriver karaktärerna såväl att det känns som jag redan känner dem. Vinterbröllop är en varm och underhållande julroman, jag mår bra när jag läser den och jag vill helst inte att den ska ta slut! Gillar man julromaner, så är denna ett måste!
Uppe i vackra vinterlandskapet Aspen är det snart dags för bröllop. Rosie ska gifta sig med Ben på självaste julafton. Detta överraskade hennes mamma och pappa Maggie och Nick totalt eftersom de bara känt varandra några månader. Vad Rosie inte vet är att hennes föräldrar ligger i skilsmässa och de är inte speciellt sugna på att åka på bröllop och låtsas vara ett par inför alla. Rosies syster, Katie är även hon skeptisk till bröllopet. Kan man verkligen gifta sig med någon så snabbt? Hur vet Rosie att Ben är mannen han utgör sig för att vara? Rosie börjar bli orolig för vad hon verkligen känner när alla runt henne är så skeptiska till allting. Snart är bröllopet här och det börjar bli dags att bestämma sig.

En riktigt mysig och lättsam julsaga väntar för dig som ska läsa Vinterbröllop. Romantik, intriger och feelgood när det är som bäst. Dröm dig in i boken, dess vackra landskap, koppla bort hjärnan och åk bara med. Alla karaktärer i familjen är lätta att tycka om och har sina alldeles egna personligheter. Vi får växelvis följa Katie, Rosie och Maggie genom boken så man får allas perspektiv på storyn. En varm julbok, vem vill inte läsa julböcker när julen faktiskt närmar sig?!