Vinterbröllop

A wedding in December
Bok av Sarah Morgan
Maggie och Nicks dotter Rosie ska snart gifta sig, ett vinterbröllop de länge väntat på. Det de inte berättat för någon är att de själva är mitt inne i sin egen skilsmässa och de har inte lust att spela lyckliga inför alla. Rosie som älskar sin fästman börjar tveka, hur ska hon kunna berätta det för honom nu när alla bröllopsgäster som ska övernatta redan anlänt?.
En familje berättelse om systrars skilda liv som innehåller hemligheter men också mycket ömhet o kärlek.
Föräldrarnas stora hemlighet får inte röjas för barnens skull. Det är bara det att barnen är nu vuxna och ska stå på egna ben.
På lillasysters bröllop på andra sidan jorden kommer allt upp till ytan.
Hur ska det då? Överlever familjen eller fortsätter hemligheterna att växa?
Mysig miljö, intressanta karaktärer som ger en härlig stämning men tyvärr alltför förutsägbar för min smak.
Recension 🌸 Vinterbröllop av Sarah Morgan

Wow älskar Sarah sätt att skriva.
Får alla karaktär så intressanta och jag vill bara veta mer. En riktig bladvändare.
Jag är fast från första sidan.
Mycket lättläst och välskriven.
Mysiga miljöbeskrivningar, känns som man är med i historien.
Super mysig feelgood som har allt och jag har skrattat högt flera gånger.
Jag läste Sarah s julbok förra året och älskade den oxå. (Tre systrar och en jul att minnas. ) Så jag hoppas Sarah skriver en julbok till nästa jul.
Jag rekommenderar dig varmt att läsa.
En mysig feelgood bok om syskon,familj och bröllop. Rosie ska gifta sig men hennes syster katie som brottas med egna bekymmer är rädd att lillasyster kommer bli sårad. Utspelar sig i idylliska vinter miljö i Aspen under jul.
En riktigt härlig juli feelgood. Det är som att läsa en amerikansk-engelsk julfilm. Den innehåller "allt" och lite till och boken tog mig ur en lässvacka med sin charm och härliga miljöbeskrivningar.
Vi får följa historien ur tre synvinklar, två systrar och deras mamma. Ena systern ska gifta sig med en amerikan i Aspen och den andra systern tror att det är ett felaktigt beslut. Mamman har inte vågat berätta att hon och pappan bestämt sig för att skiljas. Det är bäddat för problem och missförstånd.
Det är mycket talande beskrivningar av snön, skogen, Aspen som skidby, snöoväder, mat och dryck, lyxiga hotellet de bor på... och ovanpå det alla hemligheter som de olika familjemedlemmarna har för varandra.
Lättsamt, trivsamt och mysigt.
Det var tack vare det vackra omslaget jag tog beslutet att lyssna på den här boken och jag är verkligen inte besviken. Det här är en julbok som ingen av er borde missa.
Med vackra vintriga miljöer får vi välja ett antal personer inför ett bröllop. Det finns så mycket ouppklarat och hemligheterna är flera. Jag blir så tagen av de fina personbeskrivningarna som känns ärliga, noggranna och framför allt mänskliga.
Miljöer, intriger, personligheter…..ja allt är beskrivet med precision. Helt makalöst fint är det.
Sarah Morgan har jag inte läst av innan men nu kommer det definitivt bli mer.
Recensionsexemplar från HarperCollins.

Titeln, omslaget, författaren och beskrivning lockade mig till att vilja läsa Vinterbröllop. Jag hade höga förväntningar och boken levde verkligen upp till förväntningarna!

Vinterbröllop är känslofylld och otroligt vacker. Boken har perfekt mängd av lycka, sorg, sex, romans och jul. Det fanns meningar som jag fastnade på och läste flera gånger eftersom jag blev helt pirrig i magen av glädje, speciellt när Katie och Jordan hade en konversation i slutet av boken. Jag hade älskat att få läsa en bok om bara Katie och Jordan.

Det finns så mycket att lära från boken. Boken tar upp stress, stolthet, tvivel och rädsla på bra sätt i verkliga upplevelser. Det är modigt att bryta upp från något som inte längre passar, du är inte feg för att du ångrar dig eller vill testa något nytt.
Det är så fint att se både ny och gammal kärlek blomstra!

Vill du läsa en julbok som är söt och stundvis sorglig, men otroligt bra? Då borde du läsa Vinterbröllop!

Vinterbröllop får 5/5 stjärnor i betyg!
Nick och Maggies yngsta dotter Rosie ska gifta sig i det det vintriga Aspen men det som ingen vet är att de själva är mitt uppe i en skilsmässa. Rosies storasyster Katie har alltid varit överbeskyddande och orolig för sin lillasyster. En vecka innan bröllopet flyger de ner till Aspen - föräldrarna gör allt för att dölja sitt trasiga äktenskap och Katie vill lära känna Rosies fästman Dan och ställa sin syster mot väggen för att få henne att inse att bröllopet kan vänta.

Det här var en riktigt feelgoodpärla. Det var hög mysfaktor med massa kärlek i ett vintrigt och juligt Aspen. Boken var lättläst med ett bra driv framåt. Underbara miljöbeskrivningar och karaktärer med personligheter som var lätt att lära känna och tycka om. Jag har läst några böcker tidigare av Sarah Morgan och gillat dom - det är verkligen hög feelgoodkänsla på hennes böcker precis som denna bok. Vill man läsa om kärlek, drama, humor, svek, relationer, hemligheter och konflikter - ja då är denna bok perfekt att krypa upp i soffan med och bara drömma sig bort och fly verkligheten. När jag slår igen boken efter att läst sista sidan så mår jag bara så där gott inombords - en varm och mysig känsla i hela kroppen.
En mysig feelgood som utspelar sig i ett vintrigt Aspen. Giftermål, skilsmässa, oro och massor av kärlek kärlek och åter kärlek. Lättläst och mysig.
Läkaren Katie och hennes föräldrar åker över till lillasyster Rosies spontanbröllop i Aspen efter en kort tids romans. Samtidigt som föräldrarna ger skenet av att fortfarande vara gifta med varandra.. En mysig vinterbok med feelgoodkänsla och härliga personskildringar!
I boken får vi följa Katie som är akutläkare i London, hennes lillasyster Rosie som studerar i USA och där har träffat sitt livs kärlek som hon efter några månader beslutar att gifta sig med och deras mamma Maggie som istället för att ordna julen hemma som.hon älskar att göra får åka till Aspen och sin yngsta dotters bröllop.
Alla tre har hemligheter vilka bubblar upp till ytan när de tre umgås tätt tillsammans.

Väldigt bra bok, hög feel good-faktor och den känns väldigt julig. Perfekt att läsa nu!
Maggie och Nicks yngsta dotter Rosie har precis berättat att hon ska gifta sig med Dan i Aspen till jul, om fyra veckor.

Rosies syster Katie tycker det är vansinne, eftersom de bara känt varandra i några månader. Hon tänker göra allt för att stoppa bröllopet.

Föräldrarna och systern flyger över till Aspen några veckor senare.

Katie försöker prata förstånd med systern för att stoppa det hela. Föräldrarna, som ligger i skilsmässa men inget sagt, låtsas att de är på en andra smekmånad, för att inte väcka misstankar.

Trots att Rosie älskar Dan börjar hon tvivla. Är han verkligen mannen i hennes liv?

Vilken underbar julfeelgood. Precis vad man vill ha nu innan jul. Den har allt, kärlek, hemligheter, svek, romantik, humor och spänning. Den griper tag i mig direkt och håller mig fast genom hela boken.

Miljöbeskrivningarna är så målande att det känns som man är där i snö och trähyddor och bara myser.
En helt underbar bok som innehåller allt en feelgood roman ska ha. Kärlek, drama, konflikter och fantastiska miljöbeskrivningar. Vill bara åka dit och fira jul!
I det idylliska Aspen ska ett Vinterbröllop snart äga rum, ett bröllop som hela familjen samlats för. Maggie och Nicks yngsta dotter Rosie ska gifta sig men hennes äldre syster är skeptisk. Har verkligen Rosie valt rätt man?

Jag älskar julromaner och Sarah Morgans nya bok ”Vinterbröllop” är en underbar berättelse om kärlek och familj. Det är en gripande, romantisk och julmysig bok! En varm och underhållande berättelse om tre starka kvinnor och kärleken! Rekommenderas varmt!
Vinterbröllop har jag sett fram emot att läsa under hösten. Efter att ha fått flertalet tips från bokkonton på instagram samt bokhandlare som tipsat om denna bok.

Förväntningarna har varit höga på en mysig, bra feelgood/roman. Till en början blev jag rejält besviken då jag inte fick någon wow-känsla och tyckte boken var svår att komma in i. Efter halva boken var jag fast och handlingen och huvudpersonerna växte i mina ögon.

Det är inte den bästa boken jag läst av Sarah Morgan, men helt klart läsvärd
En bok som jag för ett tag sen vann på omnible. Vilket jag är väldigt glad för! Vilken otroligt mysig och vinter stämningsfull bok det var! Tyckte verkligen om den och karaktärerna beskrevs på ett bra sätt. Rekommenderar starkt och passar perfekt som julklapp exempelvis!
Det här är så julmysigt och härligt som det kan bli! Pinsamma föräldrar, överbeskyddande syskon, kärlek, intriger och hemligheter.

Vi får följa syskonen Katie och Rosie samt deras mamma Maggie växelvis under kapitlen. Lättläst med härliga karaktärer och en miljö man bara vill drömma sig bort till!
Sarah Morgan har som tradition att skriva en julroman varje år och det är roligt att vi för andra året i rad får njuta av hennes julromaner även här i Sverige. En del julromaner har tendensen att bli alldeles för sötsliskiga och ytliga, men den fallgropen lyckas Morgan undvika. Istället är det en roman om tre starka kvinnor: Maggie och hennes två vuxna döttrar Katie och Rosie. Vi får höra allas versioner omväxlande i olika kapitel, vilket gör att man hela tiden får olika sidor av det som händer.
Ett hastigt påkommet bröllop får familjen att lämna det mysiga hemmet i Oxford för att flyga till Aspen i USA. Rosie ska gifta sig, men är det inte ett överilat beslut?! Det ska Rosies syster Katie ta reda på medan deras mamma Maggie ska göra allt för att dölja att hon och barnens pappa separerat sen månader tillbaka. Inget blir dock så enkelt och viss dramatik uppstår. Romanen är förlagd i mysig miljö som spär på julandan och författaren beskriver allt så tydligt att det känns som jag står där själv och ser allt framför mig. Det är en bok jag önskar skulle filmatiseras för den skulle passa otroligt bra som en romantisk julfilm att se om varje år. Boken är lättläst och har ett flyt som gör att det går fort att läsa den. Jag fastnar för karaktärerna och det är lätt att leva sig in i deras liv och författaren beskriver karaktärerna såväl att det känns som jag redan känner dem. Vinterbröllop är en varm och underhållande julroman, jag mår bra när jag läser den och jag vill helst inte att den ska ta slut! Gillar man julromaner, så är denna ett måste!
Uppe i vackra vinterlandskapet Aspen är det snart dags för bröllop. Rosie ska gifta sig med Ben på självaste julafton. Detta överraskade hennes mamma och pappa Maggie och Nick totalt eftersom de bara känt varandra några månader. Vad Rosie inte vet är att hennes föräldrar ligger i skilsmässa och de är inte speciellt sugna på att åka på bröllop och låtsas vara ett par inför alla. Rosies syster, Katie är även hon skeptisk till bröllopet. Kan man verkligen gifta sig med någon så snabbt? Hur vet Rosie att Ben är mannen han utgör sig för att vara? Rosie börjar bli orolig för vad hon verkligen känner när alla runt henne är så skeptiska till allting. Snart är bröllopet här och det börjar bli dags att bestämma sig.

En riktigt mysig och lättsam julsaga väntar för dig som ska läsa Vinterbröllop. Romantik, intriger och feelgood när det är som bäst. Dröm dig in i boken, dess vackra landskap, koppla bort hjärnan och åk bara med. Alla karaktärer i familjen är lätta att tycka om och har sina alldeles egna personligheter. Vi får växelvis följa Katie, Rosie och Maggie genom boken så man får allas perspektiv på storyn. En varm julbok, vem vill inte läsa julböcker när julen faktiskt närmar sig?!