Kalla, vita vinternätter

Cilla Storm, #3
Bok av Christoffer Holst
Julen närmar sig och kriminalreporter Cilla Storm har drabbats av skrivkamp. Hennes vänner Zacke och Jonathan har precis köpt en sportstuga i Idre. När hon och väninnan Rosie bjuds in att besöka dem ser hon chansen att lämna det moddiga Stockholm. De hinner knappt anlända till skidorten innan en ung man hittas död. Deras efterforskningar leder till lyxigt hem där en förmögen familj håller till.
3 utgåvor
Välj utgåva
Kalla, vita vinternätterSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188801746
Kalla, vita vinternätterSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188801944
Kalla, vita vinternätterSvenska - Okänt
ISBN: 9789188801753
Julen närmar sig. Cilla ska fira en härlig jul i Idre med sina vänner i deras nya sportstuga. Som vanligt kommer tiden i fjällparadiset inte bli lugn. En mörkhistoria vecklar ut sig. Som vanligt en härlig mysrysare som man inte vill släppa.
”Kalla, vita vinternätter” av Christoffer Holst är den tredje boken i mysdeckarserien om kriminalreportern Cilla Storm. Den här gången har Cilla och hennes betydligt äldre vännina Rosie rest till Idre för att fira jul tillsammans med Cillas vänner Jonathan och Zacke som köpt en skidstuga där. Redan första dagen i Idre springer Rosie på en död man på sin morgonpromenad och som gammal polis börjar hon nysta i fallet tillsammans med Cilla.

Den här boken var precis lika mysig som de första två böckerna. Boken bjöd på många goda skratt och jag ser fram emot att läsa fortsättningen, för jag hoppas det kommer en vårbok också i serien om Cilla Storm.
Kalla, vita vinternätter är en mysdeckare med en härlig blandning av humor, värme och spänning. Jag gillar böckerna om Cilla Storm och har du inte läst serien så kan jag varmt rekommendera den.
Det enda felet med Christoffer Holts böcker är att dom tar slut alldeles för fort. Cilla och Rosie är helt underbara.
Utläst bok - Kalla, vita vinternätter skriven av Christoffer Holst ❄️
VILKEN BOK! Denna började jag läsa igår och idag läste jag ut den, jag kunde inte lägga ifrån mig den så bra och spännande som den var 😍 Detta är tredje boken jag läser om Cilla och gänget och den bästa tycker jag utan tvekan. Så mysigt att läsa en bok som utspelar sig i juletid också nu när det snart är december 🎅🏼 Vill ni läsa en bok där spänning och feelgood flätas ihop till en perfekt blandning ska ni verkligen läsa denna 🥰 Så imponerad av dig @feelgoodhornan som lyckats så bra med detta!

Betyget blir utan tvekan 5 av 5 från mig
Det är få personer som lyckas med humor som Christoffer Holst. Den här perfekta hybriden mellan deckare och feelgood bjuder både på spänning och skratt. Perfekt miljö också för att komma i julstämning.
Vilken mysig bok! I den här tredje boken om Cilla Storm åker hon till sina vänners stuga i Idre fjäll över julen. Det dröjer inte länge innan kroppen av en ung man hittas, och det visar sig att han har kopplingar till den rika familjen i området.
Jag har inte läst de tidigare böckerna i serien, men det var absolut inget problem att komma in i handlingen. Jag sträckläste den här och älskade den verkligen. Nu vill jag läsa prick alla böcker av Christoffer Holst!
Kriminalreportern Cilla Storm åker till Idre, för att fira jul med kompisarna Rosie, Jonatan och Zacke. Samtidigt befinner sig Stockholmskillen Sebbe i Idre, som assistent till underbarnet Fredrik.
Där möts deras vägar på ett makabert sätt...

Tredje fristående delen i serien om Cilla, där fjällidyll och julstök möter spänning.
Härligt bokomslag och jag sträckläste boken. Den hade gärna fått vara lite längre....
Upplösningen var väldigt kort, därför får den inte ”full pott”.
Men WOW Christoffer Holst har lyckats igen 🙌🏻
Jag vann boken här på Omnible och läste ut den på bara några dagar.

Det är jul och Cilla blir medbjuden till fjällen av Zacke och Jonathan. Adam ska stanna kvar i stan och jobba.
En ung man hittas död. Är det en olycka eller ligger nåt annat bakom?

Självklart blir hon inblandad och snurrar in sig i intrigerna. Med god mat, vin, vänner och nya bekantskaper så är detta en superbra bok.

Jag fångades direkt och rekommenderar alla tre böckerna i serien varmt!
I kalla vita vinternätter utspelar sig handlingen i Idre dit Cilla, Dacke, Jonatan och Rosie begett sig för att fira jul. Som vanligt sker det något som cilla och Rosie blir indragna i. I den här boken flätas flera personer samman som alla har har med det som händer i Idre att göra. Boken är en mysig lättläst feelgood.
Jag gillar Christoffers sätt att skriva feelgood som inte blir så förutsägbar och söt. Berättelsen andas vardagsrealism, vänskap men har även personlig problem som är av sorten, det kan hända i verkligheten.
Den här boken har ett bra driv från början och den gör mig hela tiden nyfiken och jag vill veta mer vad som är på gång. Karaktärerna är allt från trevliga och lättsamma att hänga med till beräknande och lismande. KUL!

Jag har inte läst böckerna som är före men jag hade inga problem att hänga med och det går utmärkt att läsa den som fristående. Det kan till och med bli så att jag tar tag i dem nu efteråt.

Du får en charmig, småspännande och inte allt för förutsägbar bok. En riktig bok att bara njuta av.
Christoffer Holstein har lyckats med en en underbar historia om Cilla Storm och alla i hennes omgivning. Nu har hon tagit sig till Åre för att fira en lugn och fridfull jul...
Mysryslig bok. Denna 3e del om Cilla Storm var lite rysligare än de tidigare men uppskattade den mycket och lästes snabbt ut.
Så mysig bok med riktig julkänsla mitt i ett vintrigt Idre fjäll. Cilla Storm och Rosie är där för att fira jul i en liten fjällstuga, då ett mord sker mitt ibland dem. Cilla och Rosie kan inte låta bli att gräva i det.
Vinter, skidåkning, god mat och gott i glasen. Julkänslan är där.